3 lucruri pe care trebuie să le știi despre deratizarea spațiilor publice (și nu numai)

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre deratizarea spațiilor publice (și nu numai)

Pe cât de drăgălașe sunt rozătoarele, pe atât de indezirabile sunt în locuințele oamenilor sau în cadrul sediile fizice ale instituțiilor publice sau private. Cu cât orașele s-au bucurat de o dezvoltare din ce în ce mai accelerată, cu atât șoriceii și-au găsit în număr mai mare locul în bucătăriile restaurantelor, fast-food-urilor și, inclusiv, a teraselor.

Potrivit reglementărilor aflate în vigoare, deratizarea trebuie să fie realizată în mod periodic. Aceasta oferă posibilitatea instituțiilor și afacerilor cu sedii fizice să își desfășoare în continuare activitatea, fără să primească amenzi sau să se confrunte cu alte probleme de ordin legal.

  1. Totul începe cu contactarea celor mai bune firme

Serviciile de deratizare Constanta furnizate de firma StayClean te pot scăpa rapid de grija rozatoarelor. Spre deosebire de alte business-uri care au același domeniu de activitate, personalul angajat folosește instrumente specializate care pot să ajungă inclusiv în cele mai mici și ascunse locuri.

Atât șoarecii, cât și șobolanii sunt posibili purtători ai meningitei și ai Hantavirusului. O singură mușcătură de șobolan care nu este tratată la timp poate conduce la probleme grave. Din acest motiv, alegerea firmei este primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl iei în considerare.

  • Șoarecii se pot înmulți de 10 ori în doar 3 luni

Lipsa efectuării unei deratizări la intervalele stabilite de lege (sau ori de câte ori este necesar) poate conduce la situații neașteptate. Potrivit specialiștilor, șase șoareci adulți pot să dea naștere la 60 de șoareci pui în doar 90 de zile. De aceea, deratizarea la timp te poate scăpa de orice șoricel ascuns.

  • Contactează mai multe firme de deratizare înainte de a face alegerea finală

Majoritatea clienților unei firme de deratizare apelează la serviciile lor pe termen lung. Pentru a evita schimbările inutile de firme la fiecare deratizare, poți face un studiu de piață și alege una cu care să colaborezi pe termen lung.

Igienizarea atât a spațiilor private, cât și a celor publice este o condiție imperios necesar a fi urmată de fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *