3 metode de aranjare a părului în doar 5 minute

3 metode de aranjare a părului în doar 5 minute

  26 mart. 2020  

Atât make-up-ul, cât și aranjarea părului influențează enorm modul în care arătăm. Fără coafura potrivită, riscăm să nu scoatem în evidență ținuta vestimentară pe care o purtăm sau bijuteriile cu care ne accesorizăm. Multe dintre tipurile de aranjare a părului pot fi realizate cu ușurință acasă, fără să plătim bani la saloane sau să așteptăm după programări. Mai mult, pot fi realizate în doar 5 minute! Metodele de stilizare la care ne referim le vei găsi în rândurile următoare!

  1. Cocul chic cu împletitură

Având tendințe romantice, cocul chic cu împletitură necesită doar câteva agrafe și 5 minute pentru a fi gata. Începe prin trasarea unei cărări și continuă cu împletirea unei cozi pe una dintre părți, până la baza gâtului. Între timp, folosește restul părului și realizează cocul, pe care îl vei putea prinde cu agrafe. În final, înfășoară finalul codiței împletite în jurul cocului și gata!

  • Părul prins într-o coadă perfectă

Multe dintre femei preferă să își prindă părul într-o simplă coadă, precum văd la multe dintre vedetele naționale și internaționale. Ei bine, coafura lor este deseori asigurată de stiliști profesioniști, care investesc ore bune pentru a le face să arate impecabil – chiar dacă aparent coafura este una simplă. Dacă vrei să ai mereu un aspect perfect, învață cum să ai coada de cal perfectă! Începe prin pieptănarea întregului păr, până când nu mai ai fire rebele și prinde-l într-o coadă. Firele răzlețe le vei putea estompa cu câteva agrafe de păr.

  • Bucle romantice

Nu doar anul acesta, ci în fiecare an, buclele rămân în top. În doar 5 minute, poți apela la ondulator, placă sau să dai jos elementele folosite peste noapte pentru a-ți face părul buclat până dimineață. Astfel, vei arăta și te vei simți de milioane!

Pe lângă tehnica deprinsă, pentru ca aspectul tău să fie impecabil, vei avea nevoie de accesoriile potrivite. Intră pe www.felamo.com și descoperă unele dintre cele mai bune instrumente pentru a-ți stiliza părul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *