4 lucruri care nu trebuie să lipsească din orice baie

Indiferent dacă locuiești într-un apartament sau te bucuri de o casă cu dimensiuni generoase, baia are un loc special în orice locuință. Chiar dacă pare greu de crezut, este încăperea de la care pleacă schițarea întregii arhitecturi, întrucât aici trebuie să existe comunicarea cu sistemul de canalizare.

În plus, baia este cel mai des frecventată de toți locuitorii locuinței. Atât dimineața, cât și la prânz și seara ne putem bucura de câteva momente de liniște departe de tumultul vieții cotidiene. De aceea, este de la sine înțeles că trebuie să o amenajăm întocmai după bunul plac, în așa fel încât să ne ofere un maxim de confort. Rămâi pe aproape și verifică dacă ai toate cele 4 lucruri care nu trebuie să lipsească dintr-o baie, cu precădere a ta!

  1. Piese de mobilier impecabile

Te-ai săturat de componentele standard de mobilier în nuanțe de alb, gri sau maro? Ei bine, piesele de mobilier joacă un rol extrem de important în amenajarea băii. Acestea trebuie să fie destul de încăpătoare pentru a păstra cu succes fiecare element într-o manieră practică. Nu uita că vei fi nevoit/ă să le folosești dimineața la prima oră, motiv pentru care vei vrea să le găsești instant și fără prea multe bătăi de cap.

  • Cada de baie, oaza de relaxare pentru week-end

Vrei să te pregătești cum se cuvine în week-end pentru toată săptămâna? Pentru început, va trebui să alegi cea mai buna cada de baie pentru un ritual complet de relaxare. Folosind setul tău preferat de aromaterapie, poți transforma acest obicei într-un prilej de desfătare a simțurilor.

Până la a te bucura de un astfel de week-end, îți recomandăm să alegi cada de baie în funcție de poziționarea ei. Există modele pe colț și pe centru, de la producători și furnizori care solicită prețuri diferite. În plus, calitatea este un alt factor determinant care pleacă de la materialele folosite. De aceea, va trebui să acorzi o atenție specială întregului proces sau să mergi pe recomandări.

  • Plantele de cameră

Dacă în toate celelalte încăperi ai cel puțin o plantă, de ce nu ai avea una și în baie? La ora actuală, există o varietate impresionante de plante pentru cameră care înfrumusețează încăperea și îi atribuie mai multă culoare. Acestea pot fi aduse inclusiv în baie, în măsura în care poziționarea lor se face raportat la nivelul de apă și lumină de care acestea au nevoie.

Omiterea acestor informații vor face ca planta să se ofilească și să nu se simtă bine în noua ei casă, ceea ce nu îți va lăsa un sentiment tocmai bun.

  • Parchet în loc de gresie

Chiar dacă în trecut rar întâlneam o baie fără gresie, la ora actuală se folosește din ce în ce mai mult parchetul. Acesta are un aspect mult mai cald și plăcut, ceea ce oferă băii impresia că beneficiază de dimensiuni mai mari comparativ cu cele existente.

Parchetul folosit în baie este mai rezistent față de cel utilizat în restul încăperilor. Dat fiind faptul că sunt șanse mai mari ca să interacționeze cu umezeala, se folosesc metode specifice de către meseriași pricepuți, de la bun început. Astfel, rezultatul final va fi în acord cu ceea ce așteaptă fiecare client.

Folosește-te de toate lucrurile pe care ți le-am prezentat și transformă-ți baia într-o oară completă de liniște, relaxare și bucurie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *