6 seriale de vizionat care s-au intors in 2019

Anul acesta s-a inots cu niste seriale super faine, iar daca le-ai ratat, noi am pregatit o lista mai jos ca sa recuperezi si sa stai in pas cu trendul de vizionare.

Games of Thrones a ajuns la ultimu sezon. Partea proasta este ca acesta a avut doar 6 episoade si fanii serialului au fost chiar foarte dezamagiti de modul in care s-a terminat acesta, dar daca vrei sa vezi care este sfarsitul povestii va trebui sa induri si sa-l vizionezi.

Stranger Things reuseste sa continue seria cu un al treilea sezon foarte bine realizat care te va tine cu sufletul la gura pana la finalul acestuia. Actiunea este bine proportionata si se ridica la nivelul primelor doua sezoane.

La Casa De Papel este alt serial care a facut valva in anul 2019 si sezonul 3 este exact ceea ce trebuie. Avem parte de un nou jaf, actiune ridicata la extrem si scene care duc personajele la limita si aflam adevarata lor personalitate. Asa ca daca ai impresia ca ai vazut in primele doua sezoane tot ce era de vazut, ei bine, te inseli si sezonul 3 este cu siguranta ceva de urmarit.

Black Mirror, poate cel mai interesant serial pe langa Cernobyl revine cu sezonul cinci, inclusiv cu episodul interactiv care a fost destul de viral pe internet vreo saptamana de la aparitia sa.

Big Little Lies revine cu sezonul al 2-lea si este promitator. Nu pot spune daca e mai bun sau mai prost decat primul sezon, dar actiunea continua si abia asteptam sa vedem ce se intampla in continuare.

Orange is The New Black este un alt serial foarte popular care a continuat anula cesta cu sezonul 7. Recomand acest serial mai ales pentru fapul ca actiunea a luat o intorsatura interesanta si cu siguranta vom avea parte de scene foarte bune si situatii limita in acest nou sezon.

Aceasta este lista noastra de 6 seriale pe care vi le recomandam anul acesta si sper ca macar o parte dintre ele sa fie pe placul vostru si serile ploioase de tomana ce se anuta sa se transforme in maratoane de binging.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.