Achizitioneaza un carucior 3 in 1 si uita de grija accesoriilor suplimentare

Esti in cautarea unui carucior pentru viitorul tau copil si nu stii ce sa alegi? Noi iti recomandam modelele din gama de carucioare 3 in 1: carucioaredecopii.ro/carucioare-copii/carucioare-3-in-1 Aceste tipuri de carucioare au castigat piata in ultimii ani datorita avantajelor aduse atat mamicilor, cat si noilor nascuti. Ele au adus o noutate in lumea carucioarelor prin simplul fapt ca au introdus trei modele de carucioare in unul singur. In cele ce urmeaza va vom prezenta aceste modele si va vom spune cum au putut fi transformate intr-un singur produs.

Acest produs este unul sigur pentru copilul dumneavoastra si cumparandu-l veti economisi bani si veti castiga timp. Principalele avantaje ale unui astfel de produs, precum si informatii despre unul din locurile din care il puteti achizitiona urmeaza sa va fie prezentate.

Cu ce este mai bun un carucior 3 in 1 decat unul simplu?

Niciodata nu vom putrea sustine ca un carucior este mai bun decat altul, deci nu putem spune nici ca aceste carucioare 3 in 1 sunt mai bune decat cele simple. Calitatea unui produs este vazuta altfel in functie de client si de nevoile acestuia. Daca ar fi sa punem in balanta carucioarele 3 in 1 si cele simple am putea spune doar ca primul mentionat este mai complex decat al doilea.

Dupa cum deja s-a mentionat, un carucior 3 in 1 este format din trei componente principale, fiecare din cele trei componente reprezentand un produs esential in  viata unui parinte  a carui nou nascut inainteaza in etapele vietii. Partile componente ale unui carucior 3 in 1 sunt: landoul, partea sport si scoica auto. Fiecare dintre acestea indeplineste un rol diferit si este folosit in diferite etape de dezvoltare din viata copilului dumneavoastra.

In afara acestui produs ce le cuprinde pe toate trei, partile componente constituie separat un carucior simpu sau o piesa benefica familiilor ce detin un autoturism. Achizitionarea unor carucioare 3 in 1 reprezinta, de fapt, achizitionarea in avans a unor produse ce la un moment dat devin necesare.

Accesoriile cu care vine un carucior 3 in 1

Pe langa componentele principale, un carucior 3 in 1 vine si cu un set de accesorii. Acestea vor fi benefice atat parintilor, cat si copilului. Accesoriile nelipsite cand vine vorba de un astfel de produs sunt diversele plase sau materiale ce urmeaza sa protejeze copilul de frig, insecte si ploaie. Exista produse care ofera, pe langa cele mentionate, si o geanta speciala pentru pastrarea scutecelor, precum si manusi atasabile pe cadrul caruciorului, ele fiind de folos parintilor in sezoanele reci.

Care este locul din care pot achizitiona carucioare de inalta calitate?

Mai sus prezentatele carucioare de copii, vezi aici, se pot gasi in diverse magazine, acestea putand fi atat supermarketuri, cat si magazine specializate in vanzarea produselor pentru bebelusi. Recomandarea noastra este un magazine ce se incadreaza in cea de-a doua categorie – Carucioare de Copii.

Acest magazin poate fi gasit si online la adresa carucioaredecopii.ro, iar daca locuiti in Bucuresti aveti acces si la un showroom in care veti putea vedea sau chiar testa unele produse prezentate pe site. Aici, pe langa carucioarele 3 in 1, puteti gasi o gama larga de produse destinate bebelusilor si copiilor, incepand cu jucarii si diverse accesorii pana la piese de mobilier special realizate pentru copii.

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *