Ai ajuns in Bucuresti pentru un eveniment? Nu uita de Stailer

Cat e Bucurestiul de mare, cu sectoarele sale, atat de multe optiuni ai in ceea ce priveste locatiile de tip hair and beauty. Saloane sunt peste tot, insa ce-i drept nu toate pot oferi servicii asa cum iti doresti. Cert este ca ai de unde alege. Cum faci alegerea? Tinand cont de numarul mare de optiuni ai dori sa te bazezi pe Stailer pentru trierea acestora.

Stailer este acea platforma de cautarea a salonelor de hair and beauty, cu minim de efort si acces gratuit oricand. Poate ca inca nu ai aflat despre aceasta si iata, este timpul sa descoperi cum iti poti optimiza timpul de cautare, dar si modul in care concret iti faci programarea la un salon. Daca si tu te intrebi unde te poti tunde in Bucuresti atunci Stailer iti este raspuns potrivit.

Cum pot folosi Stailer

Au existat de-a lungul timpului tot felul de aplicatii si deci de metode prin care puteai sa te programezi la un salon. Insa acestea te cam conditionau ce-i drept, prin diverse metode. Acum nu mai este cazul. Cand vine vorba de Stailer ai acces gratuit la tot ce inseamna aceasta platforma, oricand si oricat ai cauta aici.

  • Nu conteaza cate cautari faci sau cate programari realizezi astfel

Poti face asta luna de luna, poti folosi Stailer din cand in cand. In niciun mod nu esti conditionat de astfel de aspecte. Vezi mai multe detalii si aici.

  • Nu va conta orarul de functionare al saloanelor

In general, pentru a face o programare la un salon presupune sa spunem ceva pregatire, in sensul in care astepti sa se deschida, suni la receptie, insisti, pana cand in cele din urma dai de cineva care iti raspunde. Cat priveste sansele de a gasi loc liber, este o alta poveste. Dar cu Stailer astfel de situatii sunt de domeniul trecutului.

  • Nu va conta daca iti faci cont aici sau nu

Daca vei observa cat de eficient faci programarile dorite la saloanele din orase precum Iasi, Bucuresti, Timisoara, Oradea sau Cluj-Napoca, poti opta sa devii client fidel pe aceasta platforma. Iti poti crea un cont, acesta este gratuit si din nou nu conteaza de cate ori il accesezi per zi sau per luna. Cu sau fara cont, Stailer este accesibil publicului larg.

  • Acces facil la serviciile din saloane

Prin Stailer te poti programa la unul din saloanele partenere, pentru a avea parte de servicii precum tuns, coafat, cosmetica, masaj, schimbare de look, intretinere barba, stilizare sprancene. La fiecare salon in parte ai detalii trecute, cum ar fi durata serviciului, costul estimat, cum sa ajungi acolo, fotografii din salon, precum si recenzii ale celor care au mai incercat serviciile din salonul respectiv.

Iar pentru toate aceste avantaje nu ai nimic in plus de platit. Asadar, vei ajunge la concluzia de ce nu? De ce sa nu alegi sa iti digitalizezi programarile daca asta inseamna numai avantaje pentru tine? Afla mai multe despre Stailer din pagina oficiala.

Contact: live support pe pagina sau scrie la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.