Ai uitat să faci programări la salon pentru nuntă? Stailer te ajută

Urmează nunta verișoarei tale și singura sarcină pe care o aveai de îndeplinit și anume programările la salon pentru tine, mame și mătuși, ai omis-o? Un singur lucru te-au rugat să faci pentru că știu că ești mai zăpăcită și ție ți-a stat gândul la orice altceva, numai la asta nu? Ce poți face în situația asta?

Nu poți lăsa pe toată lumea nearanjată că ești tu neatentă, nu? Știu că este greu să găsești locuri libere și trebuie să mergi din ușă în ușă să vezi cine este disponibil și așa mai departe. Nu te panica, pentru că din oaia neagră poți deveni până la sfârșitul zilei eroina. Știu eu soluția pentru tine și se numește Stailer.

Cum este posibil să ieși din încurcătură?

Poți rezolva problema fără să ieși din casă. Sună din ce în ce mai bine, nu? Iată că este și adevărat. Dacă accesezi Stailer.ro poți găsi disponibilitățile de la saloanele din orașul tău. Poți face oricâte programări dorești, atât pentru tine cât și pentru restul rudelor. Mesajele de confirmare le primești chiar tu și trebuie doar să îi anunți pe ceilalți când și unde trebuie să meargă.

Încă de pe prima pagină poți selecta serviciile de care ești interesată. Aproape orice serviciu din sfera hair & beauty este disponibil. Probabil că pentru o nuntă vrei să găsești locuri libere la coafor și make-up. Dintre toate saloanele din oraș înscrise, cu siguranță câteva dintre ele mai au disponibile câteva ore libere.

Introduci data și ora și ocupi toate locurile disponibile de care ai nevoie și la finalul zilei vei fi lăudată. Nu ai nevoie nici măcar de cont creat pentru a realiza toate acestea pentru că probabil nu ai timp de el într-o astfel de situație.

Și mai multe avantaje

Un cont creat îți aduce și mai multe avantaje, așa că atunci când ai câteva minute libere, creează unul. Acesta îți permite să îți gestionezi programările așa cum îți dorești și poți vedea unde ai fost, de ce servicii ai avut parte astfel încât să te poți întoarce la același stilist.

Stailer este util chiar și pentru fiecare zi în care vrei să mergi la salon pentru că obții o vizită la salon exact atunci când îți dorești. Momentan este disponibil pentru orașele Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București.

Totuși, poți vizita un stilist chiar dacă ești doar în trecere prin aceste orașe. Dacă știi că mai uiți, așa cum poate ai uitat de ce aveai de făcut pentru nuntă, crează cont pentru că îți permite să setezi un reminder. Acesta sună atunci când îl programezi, astfel încât să nu uiți că ai programare și un stilist care te așteaptă.

Pentru a facilita și mai mult acest proces, Stailer are o hartă inclusă pe care este bifată locația exactă a salonului. În acest fel ajungi exact acolo unde trebuie, fără să te rătăcești printre blocuri. Economisești timp și ai gratuitate pentru orice procedură pe care o realizezi cu ajutorul Stailer. Descoperă și tu stiliștii din orașul tău, oameni profesioniști în domeniu care îți pot oferi serviciile alese.

Pentru mai multe informații accesează platforma pe www.stailer.ro sau trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *