Alege buchetul de flori in functie de forma sa!

Alege buchetul de flori in functie de forma sa!

  07 iun. 2020   ,

Florile sunt materia prima a unui buchet. O sursa de inspiratie inimaginabila si inepuizabila, sunt notele din partitura florala. Sunt cele care definesc culorile paletei permitand sa creeze emotia, devin muze care inspira si invita la creatie. Sunt cele care definesc deci sufletul buchetului de flori pe care il alegi de la o florarie online.

Sofisticate, simple, campenesti, exotice, vaporoase sau exuberante, florile sunt cele care trezesc emotie si transmit senzatii. Fiecare buchet de flori de la floraria online Flori24.ro ne spune o poveste.

Aceasta bogatie in exprimare isi are sursa in multipla varietate a florilor si frunzelor folosite, a ramurelelor sau elementelor decorative care sunt la dispozitia creatorilor florali.

Iata deci care sunt formele buchetelor de flori pe care le poti alege de la o florarie online.

Buchetul rotund. Este de departe cel mai cerut si cel mai popular buchet de flori de la florarie. Are un look actual si dinamic, dar si compact. Se caracterizeaza prin aspectul sau rotunjit si bombat, sub forma unei semi-sfere.

Se pot distinge trei tipuri de buchete rotunde:

  • buchetul de flori uniflor, adica cel care are o singura varietate de flori. Cateva exemple atemporale- buchetul rotund de trandafiri rosii sau de bujori roz.
  • buchetul rotund decorativ este un buchet foarte la moda. Se bazeaza cel mai adesea pe o asociere de flori de diferite forme, texturi si culori. Cel mai adesea, se creeaza cercuri concentrice in jurul unei flori centrale.
  • buchetul rotund in masa aduna flori identice in grupe de cate trei sau de catre patru. Este cel mai frumos element decorativ.
  • buchetul cu rezerva de apa. Este foarte usor de transportat si mult mai rezistent. Se potriveste deci foarte bine livrarilor la locul de munca sau pentru ceremonii.

Buchetul vaporos. Se compune din flori care sunt pozitionate expres mai aerian pentru a-i conferi o forma mai vaporoasa si mai rotunjita. Este un buchet de flori mai wild, dar foarte elegant, asta e sigur.

Buchetul de flori lungi are flori cu tijele lungi care pot sa ajunga pana la 80 de cm. Si aici, exista mai multe tipuri.

  • buchetul de flori mai rotunjit care pune in scena cele mai frumoase si mai nobile flori- crini, trandafiri, gladiole sau strelitzia.
  • buchetul in degradeuri cand florile sunt puse in degradeuri de-a lungul unei axe centrale imaginare. Poate sa fie uni sau multiflor.
  • buchetul linear este mai simplu care se joaca cu puritatea liniilor geometrice. Arata putin ca buchetul rotund in masa, dar tijele sale sunt putin mai lungi. Florile mai putin voluminoase sunt plasate sus, in timp ce florile mai impozante sunt plasate in partea de sus.
  • buchetul de flori paralel se poate recunoaste foarte usor. Se poate construi in jurul unei baze orizontale din lemn, din rachita sau frunze diverse. Se foloseste mai ales pentru a decora mesele la ocaziile mai speciale precum nunta.

O multime de stiluri si de forme, care toate au acelasi scop- sa provoace incantare si emotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *