Alege folia profesionala de 200 de microni, perfect creata pentru solarul tau

Daca esti legumicultor, cu certitudine iti doresti ca toate culturile din solarul tau sa beneficieze de cel mai bun tratament. Asa ca, odata ce ai construit solarul, va trebui sa-l acoperi.

Ai la dispozitie foarte multe folii dintre care ai putea alege, insa cea care iti va aduce doar beneficii este populara folie 200 microni. Nu vei regreta aceasta alegere, deoarece aceasta a fost creata in asa masura incat sa reziste un timp indelungat.

Opteaza pentru folia de 200 de microni de inalta calitate

Daca iti doresti ca profitul tau sa fie cat se poate de mare, iar pierderile cauzate de posibilele alterari ale culturilor sa fie cat se poate de scazute, aceasta este alegerea care iti va garanta succesul.

Daca te intrebi care ar fi motivul pentru care ar trebui sa investesti intr-o folie de 200 de microni atunci cand exista pe piata si alte alternative, trebuie sa stii ca este o folie conceputa in 5 straturi, cu aditivi UV, EVA, IR si AB.

Aceasta folie 200 microni este extrem de rezistenta, este elastica, garantia pe care o ofera producatorul este de 60 de luni, insa durata sa de viata este, de fapt, de 7 sau 8 ani. Prin urmare, nu vei mai fi nevoit sa investesti constant intr-o astfel de folie, deoarece utilizarea acesteia iti va aduce doar beneficii.

Aceasta folie prezinta si o calitate mecanica, asa ca va rezista la fenomenele meteorologice extreme, iar culturile tale vor fi foarte bine protejate, indiferent de anotimpul in care le-ai plantat.

Aceste folii vor impiedica patrunderea radiatiilor solarare in interiorul solarului. Pot fi utilizate cu succes si in cazul in care ai o sera.

Un lucru neplacut este reprezentat de formarea stropilor mari de apa din interiorul acestor solarii, dar vei putea uita de acestia odata cu utilizarea unei folii de 200 microni. Sigur, stropii se vor mai forma, insa vor fi de dimensiuni reduse.

Alt beneficiu pe care il vei avea, daca iti vei acoperi solarul cu o folie de 200 de microni, este acela ca fenomenul de condensare nu va mai exista, datorita proprietatilor speciale pe care le are aceasta.

Daca te ingrijoreaza depunerea de praf pe exteriorul acestei folii, trebuie sa stii ca are si proprietati anti-praf, acesta fiind un alt punct forte.

Aceste folii sunt disponibile pe mai multe latimi, asa ca ai posibilitatea de a alege exact dimensiunea care se potriveste pentru solarul tau, sau le poti combina, daca iti este mai convenabil.

Aceasta folie iti va indeplini toate cerintele, iar tu te vei putea bucura de utilizarea acesteia pe o perioada indelungata.

Descopera toate ofertele la produsele destinate gradinaritului

Regal Fermierul este o companie care ofera clientilor doar produse de inalta calitate. Astfel, daca iti doresti seminte de legume, accesorii, cada vin, butoaie, dar si alte produse destinate gradinaritului, te afli in locul potrivit.

Specialistii de la regalfermierul.ro iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie si iti vor oferi si cele mai importante sfaturi, astfel ca vei avea gradina pe care ai visat-o.

Asa ca, daca iti doresti produse certificate, nu mai ezita si cere chiar acum toate ofertele disponibile!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *