Alege o limuzina pentru nunta in favoarea ta

Alege o limuzina pentru nunta in favoarea ta

Firma de inchirieri limuzine, ofera spre inchiriere limuzina nunta cu sofer, in Bucuresti si regiunile apropiate capitalei. In flota de limuzine, poti descoperi limuzina Lincoln Car Town, care iti este oferita spre inchiriere cu combustibil, sofer, sampanie Rose Mary si racoritoare. Limuzina este ideala pentru un numar de 7-9 invitati. Costul de inchiriere al acestei limuzine este de doar 300 de euro pentru 5 ore. In interiorul masinii, toate sunt mentinute in stare excelenta. 

Limuzina nunta este o masina cu un corp alungit si un interior exclusivist spatios. Ea a aparut in anii `30, ca o manifestare a luxului si acest lucru se intampla si astazi. Si, cel mai adesea, pentru sarbatoarea nuntii, mirii apeleaza la inchirieri  limuzine Bucuresti. De multe ori o nunta moderna, nu este completa fara inchirierea acestei masini de lux. Alegerea limuzinei pentru  nunta ta, se face cu o deosebita atentie si, de asemenea, este important sa inchiriezi o astfel de masina de la o companie cu o buna reputatie.

Alegerea unei limuzine de nunta

Mirele si mireasa petrec aproximativ patru ore in masina. Prin urmare, inainte de a comanda o limuzina pentru o nunta, trebuie sa tii cont de capacitatea sa. Mirii si prietenii lor cei mai apropiati trebuie sa se simta confortabil in limuzina. Un vehicul standard de noua metri poate gazdui pana la 7-9 pasageri, un vehicul de 12 metri pana la 16 persoane  si, de asemenea, exista Jeep-ul Limousine care este proiectat pentru transportul de la 12 la 32 de persoane,  aceasta fiind optiunea ideala.

De obicei, limuzinele pentru nunta sunt albe. Aceasta culoare traditionala accentueaza sensibilitatea, eleganta si romantismul ocaziei. Negrul este un clasic atemporal, iar limuzina neagra  este adesea purtatoarea oaspetilor nuntii pe strazile din Bucuresti. Pentru informatii despre inchirierea unei limuzine pentru nunta in Bucuresti, poti intra pe site-ul de stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *