Alege sa faci si tu termoizolatii cu polistiren expandat de la Marola!

Unul dintre cei mai buni termoizolanti este si acest polistiren expandat de la Marola, fiind alegerea numarul unu in randul consumatorilor si expertilor. Fiecare mester stie ca aceasta etapa este cea mai importanta cand vine vorba de constructia unei case sau de finisarea unei locuinte, deoarece termoizolarea joaca un rol crucial in fiecare anotimp, atat cand e cald, cat si cand temperaturile scad!

Alege polistiren expandat pentru locuinta si bucura-te tot sezonul!

Materialul denumit polistiren expandat este un produs special ce formeaza o bariera importriva transferului termic, fiind alegrea pe care tot mai multi aleg sa o faca. Este unul dintre cele mai importante elemente cand vine vorba de finisare pentru ca te va ajuta sa observi o schimabvre pozitiva la factura de gaze si intrtinere. Temperatura din interior va fi mentinuta si transferul termic nu va exista. Bineinteles, ca in orice situatie, si in cazul unui polistiren expandat exista exceptii de la regula. Spre exemplu, in mansarde, acesta se va amplasa in interior.

Afla mai multe despre procesul de fabricare

polistiren expandat

Procesul prin care se obtine acest polistiren expandat este unul complex si implica mai multe etape pana cand produsul ajunge pe rafturile magazinului. Ulterior, va ajunge in casele sau pe cladirile consumatorilor. Materia prima ii confera seria de avantaje pe care o detine si care au propulsat acest material in top.

Styrenul este materia prima din compozitia acestuia si se regaseste sub forma de granule mici. Dupa ce acestea sunt amestecate si sunt expuse la abur pentru ca expandarea sa aiba loc pana la aproximativ 50 de ori mai mare decat initial.

Care sunt principalele avantaje?

Asa cum mentionam anterior, procesul este unul complex si implica lucrul la temperaturi foarte inalte pentru ca rezistenta proiectului final sa fie una exceptionala. In final, placile vor fi de diferite grosimi si dimensiuni. Marimile disponibile se regasesc in 2, 3, 5, 8 si 10 cm.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca structura de rezistenta a proiectelor nu este incarcata. De asemenea, greutatea este mult mai mica, durata de viata mai mare si costul final este redus. Usurinta de manipulare iti va indica ca poti termina orice proiect iti propui far ajutor suplimentar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *