Avantajele industriei auto rulate – de ce achizitioneaza lumea masini second hand?

Atunci cand vrem sa luam o decizie cu privire la achizitionarea unui automobil, exista mai multe intrebari care au nevoie de raspuns.

Cand vrem sa achizitionam de pe piata de auto rulate, dilema cea mai mare consta in faptul ca nu stim care sunt toate avantajele acestei alegeri in raport cu achizitia unei masini noi.

Avantajele achizitiei unor auto rulate

Pentru a va putea ajuta in acest proces, mai jos am pregatit cateva dintre avantajele pe care achizitia unui automobil de pe piata de auto rulate le aduce:

Pret – Acest lucru poate fi, in majoritatea cazurilor, un factor decisiv, deoarece o masina folosita este de obicei mult mai ieftina decat cea noua.

Deprecierea – Masina isi pierde valoarea in timpul fiecarui an de utilizare, cea mai mare valoare pierzandu-se chiar in primii ani de la cumparare. Acest lucru se va intampla absolut mereu atunci cand cumparati o masina noua, deci valoarea acesteia dupa cativa ani este mult mai mica. Cu masinile uzate, acest efect a aparut deja la primul proprietar, deci nu trebuie sa platiti suplimentar.

Asigurarea mai ieftina – Pentru autoturismele second-hand, asigurarea este, in general, mai ieftina, deoarece este mai mica si valoarea vehiculului. Acest lucru aduce economii semnificative in ceea ce priveste costurile care apar dupa cumpararea unui vehicul.

O selectie mai mare de modele – Daca va plac masinile mai vechi, care nu se mai fabrica azi, sau daca doriti un design anume pe care masinile noi nu il ofera, piata auto rulate este locul excelent fiindca aici gasiti aproape orice model de masini fabricate din trecut si pana azi.

Reparatii usoare – Cei care cumpara o masina folosita au si avantajul unei masini cu care industria este familiarizata. Masinile second-hand au circulat deja pe piata si li s-au descoperit toate caracteristicile si necesitatile, astfel incat aproape orice mecanic cunoaste toate secretele acestora, iar verificarile si reparatiile se fac mult mai usor.

Cu toate acestea, trebuie sa fiti constienti de faptul ca achizitionarea unei masini second-hand presupune anumite riscuri. Partea buna este ca in ziua de azi, aceste riscuri au solutie. Se intampla de multe ori ca atunci cand cumparam o masina de la o persoana particulara sa descoperim vicii ascunse ale acesteia dupa ce am facut deja achizitia, si sa bagam multi bani in reparatii.

Ei bine, prin alegerea unui comerciant autorizat pe piata auto rulate, aceste temeri pot sa dispara. Toate masinile aduse in astfel de companii sunt testate, verificate si li se garanteaza calitatea si integritatea, astfel incat putem avea incredere totala.

Trebuie avut in vedere faptul ca ingrijirea si intretinerea regulata sunt esentiale pentru conducerea in conditii de siguranta a autovehiculului, fie ca este nou sau de pe piata de auto rulate. Comerciantii autorizati ofera intr-adevar masini in stare perfecta, insa trebuie si noi sa ne facem partea si sa avem grija de ceea ce conducem.

Autogeist – partenerul ideal

Firma Autogeist este locul perfect pentru achizitia unei masini second hand. Pe langa toate avantajele pe care o masina din industria auto rulate le ofera, achizitia de la Autogeist vine si cu alte avantaje, precum varietatea mare de modele, garantiile de calitate si siguranta, precum si posibilitatile multiple de plata a autovehiculului.

Autogeist se adreseaza atat publicului larg, cat si impatimitilor de masini, oferind astfel masini second hand la un nivel de calitate si siguranta de top.

Contact

Lasă un răspuns