Avantajele periuței electrice

Periajul dentar nu ar trebui să lipsească din rutina noastră zilnică. Specialiștii recomandă să facem acest lucru de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara. Dacă îți dorești să ai o dantură frumoasă, sănătoasă și îngrijită, optează pentru o periuță electrică. 

În rândurile de mai jos vei afla care sunt avantajele unei periuțe electrice:

  1. Poate să facă într-un timp relativ scurt miscări de rotație, pulsație sau oscilație. Astfel, ajunge chiar și în locurile mai greu accesibile, fiind capabilă să curețe foarte bine dinții. 
  2. De obicei, atunci când ne periem dinții avem tendința să ne grăbim. Un timp corect pentru periaj este de 2 minute, iar cu periuța electrică putem să-l respectăm fără nicio problemă, datorită timer-ul pe care aceasta îl are. 
  3. Evităm să punem presiune foarte mare pe dinți. Unele persoane au tendința să apese foarte tare atunci când efectuează periajul. Astfel de obiceiuri pot duce la retragerea gingiei, iar smalțul se tocește mult mai rapid. Anumite modele de periuțe au un senzor ce detectează presiunea și o blochează temporar. 
  4. Atrăgătoare pentru copii, deoarece aceștia sunt pasionați de la vârste fragede de gadgeturi. Astfel, periajul poate să devină distractiv pentru micuțul tău. Dinții lui vor fi sănătoși și frumoși.
  5. Potrivită pentru persoanele în vârstă ce au artrită sau probleme fizice, dar și pentru persoanele care au aparat dentar. 

Îți dorești să achiziționezi un astfel de dispozitiv pentru tine sau pentru cei dragi? Asigură-te că alegi o periuță electrică bună, pentru a te bucura din plin de avantajele pe care aceasta ți le oferă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *