Beneficiile turmalinei

Mineralul turmalina sau “Piatra curcubeului” este o piatra cu beneficii extraordinare. Pornind din antichitate, de la o legenda din Egipt ce spune ca aceasta piatra a trecut peste un curcubeu in drumul sau spre centrul Pamantului si de aceea fiecare piatra de turmalina este unica si speciala, nefiind una asemanatoare cu cealalta. Turmalina are rolul de a ajuta corpul sa se detoxifice avand rolul de a regla, echilibra, curata si purifica, fiind considerata o piatra pretioasa a dragostei si a prieteniei. Piatra de turmalina reprezinta o alegere moderna in tratarea iregularitatiilor din corp. Turmalina are proprietati precum prevenirea stresului cronic, ajuta la imbunatatirea proceselor de vindecare a organismului prin emiterea de raze infra rosii ce ajung pana la 7 cm in interiorul corpului. Printre alte proprietati benefice ale turmalinei asupra corpului se numara si accelerarea metabolismului, dar si intarirea sistemului imunitar. 

Exista diferite metode prin care turmalina se poate folosi pentru a regla corpul, insa ce va recomandam astazi este centura cu turmalina. Acestea prin materialele naturale folosite la crearea centurii creaza o baza ce duce la formarea unui mediu natural prin care turmalina patrunde si ajuta corpul in echilibrare. In aceste tesuturi sunt incadrate cristale de turmalina prin folosirea turmalinei lichide, turmalina este incorporata in diferite tesaturi sub forma de micro cristale. Este recomandata achizitionarea unui set centuri cu turmalina pentru a trata zone diferite ale corpului si a regla deficitele cat mai usor. 

Cum functioneaza centurile cu turmalina?

Prin aplicarea centurilor cu turmalina pe piele, acestea se incalzesc la contactul cu pielea, iar prin razele infrarosii de unda lunga emise de microcristalele de turmalina acestea se transpun in corp ioni negativi precum si un camp magnetic de joasa intenistate, ajutand la diminuarea durerilor, inflamatilor, dar si la neutralizarea de substante toxice. Aceste cristale patrund la un nivel adanc al pielii si duc la o schimbare in metabolismul celular. 

Folosirea in mod reperat a unei centuri cu turmalina duce la alte efecte benefice asupra corpului. Folosirea unei centuri cu turmalina duce si la urmatorele beneficii: Turmalina din centura ajuta la relaxarea musculaturii netede a organelor interne precum si la relaxarea musculaturii scheletice. Vasodilatatia prin relaxarea musculaturii arteriolare precum si imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice sunt alte efecte ale centurii cu turmalina. 

Pentru o crestere a oxigenarii celulare este din nou recomandata turmalina, aceasta imbunatateste si schimburile celularea, dar si activarea energetica a acestora.  Sistemul imunitar poate fi potentat prin aplicarea centurilor cu turmalina pe piele, dar ajuta si intr-un mod spiritual prin activarea meridianelor energetice.  Pentru a afla mai multe detalii despre ce alte beneficii iti poate aduce centura cu turmanlina te invitam sa vezi cum te poate ajuta la fiecare parte a corpului si cum acest set iti poate echilibra diferite parti ale corpului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *