Care sunt tendintele de amenajari interioare in primavara 2021

Anul 2021 ramane in continuare tensionat de pandemia Covid 19, dar acest lucru nu trebuie lasat sa ne impiedice sa avem o casa la moda, confortabila si primitoare, unde sa ne simtim bine si in siguranta. Decorul modern tine de simplitate si eleganta,  in care aerul este unul primitor, cald, specific sentimentului de ,,acasa”. Daca va ganditi sa redecorati locuinta pentru a-i da un aer proaspat sau pur si simplu pentru a va mentine dupa tendintele acestui an, trebuie sa luati in calcul urmatoarele idei de reamenajare.

  1. Culori intr-o singura nuanta

Cu o nuanta specifica, galbenul iluminant sau ultimate gray este o alegere perfecta pentru un fotoliu din living si pentru o canapea de living, in tendintele anului 2021. Fiind niste culori bogate si profunde, ele ofera o stare de liniste si de stabilitate. Galbenul stralucitor trezeste sentimentul zilelor calduroase ale verii si aduce energia si vitalitatea soarelui in propria locuinta.

  1. Mobilier multifunctional

Un dormitor modern are un aspect uimitor. Patul, piesa centrala din aceasta camera, poate avea mai multe roluri. Pe langa confort si comoditate, el poate avea o lada de depozitare, unde puteti aseza lenjeria de pat, prosoapele sau chiar si hainele din sezonul trecut. In functie de resursele financiare tineti cont de o folosire eficienta a spatiului. De exemplu, o canapea de living extensibila, un fotoliu de living extensibil intr-o culoare tare sau un birou care se pliaza.

  1. Materiale de calitate si de durata

Materialele durabile,  precum lemn, bambus sau piatra, transforma o locuinta simpla intr-una ecologica. Alegeti sa investiti in materiale de calitate si elegante, potrivite personalitatii pe care o aveti. Un dormitor modern se remarca prin durabilitate si confort, la care puteti opta sa aveti un mobilier din lemn masiv.

  1. Moda anilor 50

Specific modei anilor 50, care a revenit din nou in tendinte, sunt modelele de canapea living cu forme rotunjite in interior. Formele rotunde sunt perfecte pentru acest moment, formand un spatiu mai amiabil si mai primitor. Daca alegeti modelul de canapea in bucla, adaugati decorului un covor rotund, un taburet pentru picioare si perne.

  1. Plante vii ca elemente de decor

Ultimele intamplari din viata noastra ne-au facut sa apreciem mai mult natura. Putem aloca pentru plantele vii de interior un mic spatiu pentru a acoperi un gol sau pentru a umple colturile incaperilor. Pe langa rolul lor ornamental, plantele sunt aducatoare de calm si liniste, cresc nivelul de fericire si purifica aerul.

     Stilul industrial e acum o alegere ideala. El reprezinta un amestec de design modern si traditional, potrivit pentru a aduce casei confortul, traditia si nostalgia. Piesele de mobilier din anii 50, 60 au revenit din nou in tendinte. Piesele de mobilier suple, cu picioare inalte, din lemn, rafturi plutitoare, dau casei un aspect diferit, mai placut. Daca doriti sa decorati incaperile, alegeti sa amenajati diferite zone cu covoare, lucrari de arta, corpuri de iluminat si plante.

     Intr-o locuinta confortul este primordial. Tendintele anului 2021 sunt inspirate din natura, unde formele sunt rotunjite,  materialele naturale si durabile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *