Ce este numerologia si cum funcţionează?

Pentru ca sunt foarte multe cărţi de numerologie pe piață, este important sa fie stabilit pentru toate persoanele ce este numerologia și cum funcţionează. De unde a venit numerologia și cum a ajuns să fie atât de populară este oarecum un mister, ca multe filozofii antice. Se spune că Egiptul și Babilonul au cele mai vechi înregistrări scrise de numerologie. Alte dovezi arată că numerologia a fost utilizată acum mii de ani în Roma, China, Grecia și Japonia.

Cărţi de numerologie moderne – istoria numerologiei

Numerologia modernă este în mod normal atribuită lui Pitagora, care era un filosof grec. Deși nu se știe dacă a inventat Numerologia, a avut în spate câteva teorii, care au dus numerele la un nivel complet diferit. Aceste teorii sunt acum motivul pentru care Pitagora are meritul numerologiei moderne.

Dr. Julian Stenton a fost de fapt persoana care a venit cu numele „Numerologie”. De asemenea, el a și devenit popular pentru ca a pus bazele de la care pleacă în prezent cele mai multe cărţi de numerologie. Nu se știe prea multe despre locul de unde provine Numerologia, ea a devenit destul de populară în societatea actuală și este folosită de multe persoane.

Cum funcționează numerologia?

Modul în care funcționează numerologia este de fapt destul de complicată și necesită de obicei un maestru numerolog pentru a furniza studii detaliate și precise. Deși îți poți găsi cu ușurință numărul vieţii și lucruri precum  personalitatea și chakrele, folosind calculele de bază, va trebui sa determini modul în care aceste numere funcționează împreună.

Ideea din spatele numerologiei este că cosmosul și viața ta sunt afectate de data nașterii, de numele dat la naştere și de mulți alți factori care înconjoară un individ. În acest fel, există informaţii foarte profunde pe care le poate furniza o prognoză numerologică. În consecință, poate oferi informații adesea uluitoare despre cineva.

Se crede că nu există coincidențe în Univers că numele și ziua ta de naștere afectează călătoria pe care o vei face  prin viaţa și caracteristicile tale, în același mod, în care anumite persoane interpretează zodiile sau astrologia pentru a vedea ce destin vor avea.

O citire numerologică implică o mulțime de calcule. Aceste calcule pot intra în multe straturi profunde  cu numere diferite și combinații de numere care au diferite semnificații. Chiar și o lectură de bază bazată pe numerele importante poate fi destul de revelatoare. Cu toate acestea, în același mod în care numerele sunt infinite, diagrama numerologică a cuiva poate continua să fie citită din multe perspective ca un proiect în desfășurare continua.

Cărţile de numerologie sunt o introducere interesantă in acest domeniu, motiv pentru care sunt recomandate tuturor persoanelor care vor să-și înţeleagă mai bine propria viaţă și vor sa ştie la ce sa se aştepte pe viitor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *