Ce obiective turistice să vizitezi în Cluj-Napoca?

Cluj-Napoca reprezintă un oraș foarte dezvoltat din numeroase puncte de vedere, atât ca infrastructură, cât și ca oportunități de angajare. Totuși, în cazul în care alegeți să mergeți în Cluj doar pentru o vizită, potențialul turistic al acestui oraș este perfect pentru câteva zile de plimbări.

În primul rând, orice turist trebuie să viziteze cele două piețe mari ale Clujului, Piața Unirii și Piața Muzeului, ambele fiind piețe pietonale și perfecte pentru plimbări, dar în care se găsesc numeroase terase și restaurante pentru a servi o masă delicioasă sau pentru a bea ceva rece.

De asemenea, Clujul deține o impresionantă grădină botanică, cu 14 hectare, care merită văzută și fotografiată din plin. Cetățuia reprezintă un alt punct turistic de neratat din Cluj. Este vorba despre un deal aflat în mijlocul orașului ce oferă o priveliște superbă asupra întregului oraș. Indiferent dacă vă încumetați să urcați pe jos sau cu mașina până în vârf, este bine să știți că dispuneți și de restaurante sau terase aflate la înălțime unde vă puteți odihni, sau băncuțe amplasate pe marginea drumului ce vă permit să vedeți și priveliștea superbă.

Pe euiubesccluj.ro veți găsi toate informațiile necesare în cazul în care v-ați gândit să vizitați acest județ. De la atracțiile turistice de seamă, până la cele mai importante centre comerciale din județul Cluj, site-ul vă oferă toate informațiile necesare pentru o vacanță perfectă în Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *