Ce pantofi pentru plimbări lungi să alegi pentru copilul tău? Prețuri mici pentru cei mici cu un cod reducere answear

Este copilul tău un mic plimbăreț? Îi place să se joace în natură? Ce dimensiune să alegeți? Vă răspundem la toate întrebările, astfel încât să faceți cea mai bună alegere pentru copilul dvs., mai ales cu un voucher answear.

Pantofi decupați sau înalți?

Primul criteriu pe care trebuie să-l țineți cont atunci când alegeți pantofii potriviți pentru copilul dumneavoastră: unde va merge cu ei?

Pentru mersul pe munte, micul plimbăreț va avea nevoie de stabilitate și sprijin. Stabilitatea va fi asigurată de o anumită rigiditate a tălpii, care îi va oferi sprijinul în părțile dificile ale drumeției. Suport suplimentar poate fi asigurat de o tijă înaltă care urcă până la glezne. Pantofii cu vârf sunt cu atât mai recomandați dacă merge cu un rucsac mic sau dacă traseul are un pic de înălțime.

Pentru mersul pe teren plat și ușor, puteți opta pentru pantofi de exterior cu utilizări multiple. Un pantof cu partea superioară joasă și talpă flexibilă va oferi toată libertatea și senzațiile pe care copilul dumneavoastră le va experimenta când se va plimbă pe o varietate de terenuri, fie în oraș, fie la munte.

Ce model de pantof să alegeți în funcție de vreme?

Vara când vremea este caldă, alegeți pantofi foarte bine ventilați, deoarece copiilor le este mai dificil să elimine transpirația de la picioare. Pantofii cu vârf deschis sunt o alegere ideală. Dar pentru a proteja picioarele copilului dvs. de pietre mici și de alți intruși, puteți alege pantofi închisi foarte respirabili, realizați de exemplu din așa-numită țesătură din plasă. Acești pantofi nu sunt impermeabili, dar se usucă foarte repede.

La mijlocul sezonului, când temperaturile sunt mai reci sau pentru o drumeție montană, vă recomandăm încălțăminte închisă. În condițîi umede, alegeți un pantof cu tratament hidrofug sau un pantof impermeabil cu membrană Gore-Tex sau echivalent.

Iarna și în zăpadă, pantofii înalți, impermeabili și cu o căptușeală izolatoare vor oferi toată protecția necesară. Cizmele de tip schi își pot face treaba pentru o scurtă drumeție pe zăpadă sau pentru a face un om de zăpadă. Luați în considerare că cel mic să încerce pantofii cu șosetele mai groase de iarnă.

Alegeți mărimea potrivită

Găsirea mărimii potrivite pentru un pantof de drumeție pentru copii este adesea dificilă: picioarele copilului cresc în mod constant și nu este ușor să verificați dimensiunea atunci când încercați. Alegeți o dimensiune mai mare. Ar trebui să lăsăți un spațiu cât degetul mic între călcâiul copilului dumneavoastră și pantof. Nici mai mult nici mai puțin.

Deși este tentant să alegeți pantofi mai mari pentru a rezista mai mult, fiți conștienți de faptul că piciorul copilului dvs. se va mișcă în pantof și nu va fi bine sprijinit. Riscul de supraîncălzire la nivelul piciorului va fi, de asemenea, mai mare.

Strângere cu șiret, elastică sau cu velcro?

Ghetele de drumeție cu șireturi sunt mai comune, deși micul explorator va avea nevoie de ajutorul tău pentru a le strânge. Sistemele elastice sau de închidere cu velcro sunt simple, susțîn bine piciorul și permit copilului să fie independent.

Acum că știi totul despre asta, alege traseul de plimbare cu cel mic, apoi pantofii potriviți din gama variată, beneficiind și de un cod reducere answear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *