Ce presupune crearea unui website?

creare website targu-jiu

Un website este un element extrem de important pentru orice afacere. Acesta te poate ajuta sa ajungi la un numar mare de potentiali clienti si sa ai o afacere prospera. Insa, de la intentia de a avea un website reusit si pana la realizarea site-ului, optimizare SEO si lansare, poate fi un proces complex, care necesita un timp indelungat.

De crerarea unui website de calitate depinde succesul tau online. De aceea, este recomandat sa apelezi la servicii web, oferite de firme specializate in creare website.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cativa pasi esentiali, pentru realizare website:

Achizitionarea unui domeniu

In publicarea site-ului tau pe internet, primul lucru care trebuie facut este cumpararea unui domeniu. Domeniul se refera la numele pe care doresti sa-l dai site-ului. Acest nume trebuie sa fie cat se poate de relevant pentru continutul site-ului respectiv. Pentru a obtine dreptul sa folosesti un domeniu, este necesar sa platesti o taxa anuala la firma care ti-a inchiriat acest domeniu.

Alegerea unui webhost

Un webhost se refera la o companie care dispune de multe servere conectate la internet. In momentul in care paginile tale se afla pe unul dintre aceste servere, acestea vor fi publice pe internet  si vor fi accesibile de oriunde. Webhost-urile gratuite sunt uneori problematice deoarece impun adaugarea de bannere publicitare in continutul site-ului  sau aparitia unor ferestre pop-up.

Construirea paginilor web

Pentru a putea construi o pagina web, sunt necesare cunostinte de HTML, PHP, Java Script. Continutul trebuie sa fie cat mai vizibil  pentru motoarele de cautare si cat mai simplu de inteles. Programatorii firmelor de web design, vor putea duce cu usurinta acest proiect la bun sfarsit.

Testarea site-ului

In ultimul timp, internetul s-a dezvoltat foarte mult si au aparut diverse browsere care sunt folosite in procente destul de mari de catre utilizatori. Principalele browsere folosite sunt Internet Explorer, Opera, Firefox si Mozzila. Restul de browsere sunt folosite in procente mai mici. Ca urmare, site-ul web trebuie sa arate la fel pe minim 3 dintre cele enumerate mai sus.

Cresterea popularitatii site-ului

Popularitatea unui site se refera atat la numarul de vizitatori cat si la pozitia pe care o ocupa in motoarele de cautare. Optimizarea SEO este un serviciu extrem de important pentru orice afacere online, deoarece ofera trafic, conversie si implicit, clienti. Este esential ca un site sa dispuna de o optimizare SEO on-page, care sa fie efectuata intr-un mod corect.

Lasă un răspuns