Ce stil de buchet de mireasă te caracterizează?

Ce stil de buchet de mireasă te caracterizează?

Când vorbim despre buchete de mireasă, trebuie să aducem în discuție și stilurile atât de diferite care se pot realiza, utilizând flori cât mai variate. Poate că ați observat buchete de mireasă cu forme neregulate, altele curgătoare și altele perfect rotunde. În general, stilul și forma buchetului trebuie să răspundă anumitor cerințe. În primul rând, trebuie să se potrivească cu silueta miresei și cu rochia sa, apoi cu tematica nunții și, dacă este cu putință, pentru a nu cheltui foarte mulți bani, este bine să vă decideți asupra unor flori sezoniere.
Bineînțeles că puteți opta și pentru flori aflate în afara sezonului, însă riscați să ajungeți la o sumă mai mare, întrucât serviciul de livrare flori non-sezoniere se achită separat. În general, buchetele rotunde reprezintă cea mai populară alegere pentru multe mirese. Buchetele rotunde se realizează, de obicei, din flori mari, voluminoase, cum ar fi trandafiri sau bujori și multă verdeață, strânse cât mai bine cu o panglică. Buchetele tip cascadă, numite și curgătoare, sunt deosebit de potrivite pentru rochiile de mireasă romantice, voluminoase, precum și pentru miresele înalte. Trebuie să știți că un astfel de buchet nu va avantaja o mireasă micuță de statură și nici rochiile mulate. Cele mai folosite flori pentru buchetele cascadă sunt cele cu tijă lungă, precum gladiole sau tuberoze, însă se pot folosi și flori puțin mai scurte, dacă se va completa buchetul cu verdeață curgătoare, precum iederă, eucalipt sau saschiu. Buchetele foarte micuțe reprezintă o abordare minimalistă a buchetului clasic de nuntă. Puteți accesa o florărie online pentru mai multe idei referitoare la buchetele minimaliste. De obicei, lăcrămioarele, eustomele, ghioceii sau garofițele sunt cele mai apreciate flori pentru buchetele mici.
Buchetele mici, cu tulpinele florilor înfășurate în material decorativ, sunt potrivite pentru rochiile moderne și pentru nunțile contemporane. Un buchet elegant de crini este o alegere minunată pentru o rochie de mireasă pe corp, cu o scurtă trenă. În schimb, miresele contemporane apreciază din ce în ce mai mult buchetele moderne, realizate din flori exotice și frunze tropicale. Nu uitați nici de accesoriile decorative, precum perle și cristale pentru o notă glamour, nasturi pentru un buchet rustic, o panglică de organza pentru mai multă delicatețe sau o panglică de satin pentru un aspect bogat și luxos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *