Ce trebuie sa ai in vedere inainte sa achizitionezi mobila la comanda

Un lucru facut la comanda va fi intotdeauna mai scump decat acelasi lucru facut in serie, pe care il gasesti expus in magazine. Dar adevarul este ca articolele personalizate, cum ar fi imbracamintea sau mobilierul, pot fi o investitie inteligenta.

Daca te gandesti sa cumperi mobila personalizata, iata cativa factori de care sa tii cont:

​Calitatea materialelor

Multi producatori de mobilier in masa folosesc materiale mai slabe calitativ (cum ar fi PAL-ul) pentru a-si construi piesele. Daca doresti articole de inalta calitate, care sa dureze, vei dori cu siguranta sa optezi pentru mobilier personalizat construit din materiale durabile, cum ar fi MDF-ul sau lemnul masiv.

​Aspectul

Spre deosebire de mobilierul standard, mobilierul personalizat poate oferi casei tale un aspect unic, in stilul pe care ti-l doresti. Nu numai ca poti obtine mobila construita exact asa cum iti doresti, dar in acest fel poti, totodata, sa umpli acele spatii inguste si aparent imposibil de folosit cu corpuri de mobila care sa se incadreze perfect.

​Durabilitate

Producatorii de mobilier in masa tind sa prefere costurile scazute in detrimentul calitatii si rareori iau in considerare mediul inconjurator. Prin urmare, ei deseori opteaza pentru cele mai ieftine materiale, care se vor deteriora in scurt timp, ajungand la gunoi. Mobilierul la comanda, in schimb, poate fi realizat din materiale durabile, reciclate sau recuperate. In acest fel, nu numai ca ai parte de piese de calitate, dar si si grija de mediul inconjurator.

​Constructie de calitate mai buna.

In loc sa incerci sa asamblezi mobilierul cat mai repede si cat mai eficient din punct de vedere al costurilor, mobilierul la comanda este construit cu un design de calitate si ore investite pentru a se asigura ca este durabil. De stiut, de asemenea, ca firma pentru care optezi pentru realizarea mobilei iti va pune la dispozitie, cel mai probabil, un personal calificat care sa iti monteze mobila atunci cand ti-o livreaza la domiciliu.

​Designul tau.

Atunci cand cumperi mobila din magazin, poti alege doar dintre optiunile prezentate in showroom. Daca, insa, alegi mobilier la comanda, poti avea parte de mobilier in designul, formele, marimile si culorile pe care le doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *