Creditul rapid sau creditul prin bancile comerciale? Care e alegerea ideala

Fie că eşti în căutarea unui autoturism nou, fie că îţi doreşti să pleci în vacanţa mult dorită, fie că eşti în căutarea unei sume de bani pe care să o obţii rapid, banii sunt singura nevoie pe care o ai în momentul respectiv. Iar, ce faci şi atunci când salariul pe care îl câştigi lună de lună nu este de ajuns pentru a îndeplini cele mai sus menţionate?

Toate problemele sau situaţiile mai sus menţionate pot fi rezolvate cu ajutorul unui împrumut. În prezent, la noi în ţară există două posibilităţi de a putea contracta un credit, respectiv creditul printr-o bancă comercială sau creditul rapid. Dacă vrei să spui adio cozilor nesfârşite de la ghişee, dacă vrei să scapi de aglomeraţie sau de birocraţia din ţara noastră, soluţia optimă este reprezentată de contractarea unui credit rapid, iar noi pe parcursul articolului te vom învăţa cum să obţii un credit de genul, ce riscuri şi condiţii presupune un astfel de credit, dar şi care sunt posibilităţile de a intra în posesia banilor.

Procesul este unul foarte simplu.

Cu toţii ştim că dacă apelezi la creditele bancare, deja tradiţionalele credite bancare, te vei izbi de nenumărate drumuri către bancă, va trebui să completezi formulare peste formulare şi să respecţi un anumit interval orar, dar să şi stai la cozi care parcă nu se mai termină.

Acum poţi spune adio celor mai sus menţionate, deoarece poţi aplica la un credit nebancar, cu ajutorul a celor peste doisprezece instituţii financiare nebancare din ţara noastră. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi website-ul unui anume IFN şi apoi să completezi o aplicaţie şi să urmezi câţiva paşi foarte simpli. Toate documentele ce îţi vor fi sugerate vor putea fi urcate direct pe website-ul băncii nebancare, deoarece îţi va fi deschis un cont de client.

Odată ce ai accesat website-ul unui astfel de IFN şi ai completat aplicaţia online, mai ai de urmat doar doi paşi. Primul este acela de a încărca o fotografie a actului tău de identiate, deoarece, mare parte din agenţiile nebancare nu îţi cer decât buletinul pentru a face o simplă verificare în bazele de date ale ANAF. Din moment ce aplicaţia ta a fost acceptată, vei fi contactat atât prin mail, cât şi telefonic pentru a primi răspunsul pe care îl aştepţi. Apoi, un consultant al IFN-ului îţi va oferi mai multe variante pentru ca tu să intri în posesia împrumutului mult dorit, cât mai rapid.

Soluţia optimă pentru ca banii să ajungă într-o perioadă foarte scurtă de timp la tine, este aceea de a primi banii într-un cont bancar pe care tu îl vei indica reprezentanţilor IFN-ului. O altă modalitate de a putea intra în posesia banilor este aceea ca un reprezentant al agenţiei să se deplaseze până la domiciliul tău şi a-ţi aduce banii personal, într-un plic.

Ultimat variantă ca tu să te bucuri de bani, este aceea ca banii să îţi fie trimişi cu ajutorul unei firme de curierat rapid. În acest caz, banii vor ajunge în 24-48 de ore lucrătoare. Aşadar, după cum am spus, cea mai bună variantă ar fi aceea ca banii să îţi fie viraţi într-un cont bancar.

De altfel, cu toţii cunoaştem faptul că atunci când aplicai pentru un împrumut tradiţional, te trezeai cu dureri de cap. Însă, acum poţi uita de toate impedimentele şi beţele în roate pe care ţi le pune un împrumut tradiţional, deoarece cu ajutorul unui credit rapid, poţi să scapi de toate frământările interioare, răspunsul pentru solicitarea ta venind într-un timp destul de scurt, astfel că în maxim o zi, poate două, vei primi un răspuns.

Totodată, vei fi ajutat de un reprezentant al agenţiei nebancare pe întreg procesul ce presupune completarea aplicaţiei online. Nu trebuie să te îngijorezi nici din punct de vedere al eligibilităţii, deoarece condiţiile sunt destul de relaxate, vorbind aici doar de încasarea unui venit minim lunar stabil. Vorbim aici de o sumă de cel puţin 300 de lei, pe care tu să o încasezi lunar, pentru a te bucura de un astfel de împrumut.

Desigur, există şi condiţiile clasice, cum ar fi vârsta minimă de cel puţin 18 ani, cât şi deţinerea unui număr de telefon sau deţinerea unui mail, unei adrese de mail mai exact.

Dacă ştii că îndeplineşti fără probleme condiţiile mai sus menţionate, poţi să fii sigur că împrumutul îţi va fi acordat, iar banii vor ajunge în posesia ta. Aşadar, dacă ai nevoie de o anumită sumă de bani, este recomandat să aplici pentru un astfel de împrumut.

Totodată, nici comisioanele nu sunt atât de mari, precum se spune. Cu toţii ştim faptul că băncile comerciale solicită comisionare destul de mari, iar ratele nu sunt atât de avantajoase. Pe scurt, nu putem spune că situaţia este atât de roz precum ne-am aştepta. Tot ceea ce îţi rămâne de făcut în această situaţie este contractarea unui împrumut rapid printr-o instituţie financiară nebancară, şi te vei putea bucura atât de rate decente, cât şi de comisioane destul de scăzute şi, de ce nu, portofele pline.

Totodată, nu va trebui să dai de înţeles motivul pentru care soliciţi contractarea unui astfel de împrumut. Indiferent de motivul pentru care tu îţi doreşti un împrumut, niciodată un IFN nu te va pune să specifici motivul, fiind strict confidenţial motivul sau întrebuinţarea împrumutului.

Aşadar, chiar dacă te afli într-o vacanţă, chiar dacă eşti alături de familie sau prietenii buni şi îţi doreşti un împrumut rapid, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi o aplicaţie online. Trebuie să profiţi chiar acum de numeroasele avantaje pe care le ai atunci când soliciţi un împrumut nebancar, spre deosebire de creditele pe care le obţii prin băncile comerciale, unde te vei izbi de toate impedimentele menţionate în începutul acestui articol.

În prezent, internetul este o sursă inepuizabilă, astfel că poţi completa o astfel de cerere indiferent de locul în care te afli sau de motivul ce stă la baza solicitării împrumutului tău.

Singurul impediment ar fi dobânzile în cazul acestor împrumuturi, însă nu trebuie să îţi faci prea multe griji, atâta timp cât vei respecta termenii şi condiţiile împrumutului solicitat de tine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *