Cum pariem pe cota 2 sau 3?

Tot mai mulți pariori se întreabă ce metodă să folosească pentru a avea un procentaj de câștig mai mare la pariuri. Acest obiectiv se poate atinge folosind mai multe instrumente, fie că vorbim de strategia pe care o alegi, de money management sau de nivelul de analiză al meciurilor înainte de a paria. O să îți prezint cum poți paria pe cota 2 sau 3 pentru a obține maxim de șanse de câștig.

Parierea pe cota 2

Parierea pe cota 2 este o strategie care trebuie să fie foarte strâns legată de money management. Cota 2 este cea mai faimoasă cotă și cea mai folosită și recomandată la pariurile sportive. Majoritatea o asociază cu strategia Martingale care constă în dublarea pariului după fiecare bilet pierdut.

Parierea pe cota 2 depinde foarte mult de resursele de care dispui și de suma lunară alocată pentru pariuri. Este important ca banca pe care o deții să îți permită să dublezi miza după fiecare pierdere. Spun asta deoarece o serie de cinci sau șase evenimente pierdute îți pot falimenta banca și în acest caz această strategie nu este cea mai eficientă.

În schimb, această strategie este foarte bună pentru pariorii care au răbdare și pariază doar pe meciuri pe care le-au analizat minuțios și joacă miză fixă pe cota 2. Trebuie să ai răbdare pentru a paria doar pe evenimentele pe care le cunoști și pe care le-ai analizat foarte bine pentru a crește șansa ca biletul să îți iasă.

După ce știi ce bancă lunară ai pentru predicții la pariuri și știi ce presupune alegerea cotei 2 este timpul să alegi meciurile în așa fel încât să obții această cotă. În teorie, ideal ar fi să obții cota 2 dintr-un singur eveniment. În schimb, nu este nicio problemă să obții cota 2 din două sau trei evenimente. Condiția pentru ca această strategie să funcționeze este să studiezi intens și cu dedicare tot ce se întâmplă în campionatele importante, altfel șansele de a face profit sunt mici cu această strategie.

Cota de 2 poate fi transpusă într-o cotă de 1.60 sau 1.80, aceasta fiind o variantă mai prudentă sau chiar din două meciuri cu cote de 1.30-1.35.

Parierea pe cota de 3

Parierea pe cota de 3 este o variantă mai curajoasă a strategiei de mai sus pe cota 2. În parierea pe cota 3 se poate folosi strategia Fibonacci cu succes. Aceasta presupune că se poate obține profit cu o cotă de 3 dacă miza pariurilor plasate este suma a ultimelor două mize jucate pe pariuri pierdute.

Un exemplu ar fi să punem miza de început de 20 RON. Următoarele mize ar fi de 20, 20, 40, 60, 100, 160, 260, 420 și 680 lei. Pentru a face profit, este necesar ca măcar la a 8a încercare pe cota 3 să câștigi. Și în acest caz, banca este foarte importantă și trebuie să te pliezi în funcție de aceasta.

Cota 3 poate fi obținută dintr-un singur eveniment, aici luând în calcul în special rezultatele de egalitate ale meciurilor care în general au serii îndelungate fără a înregistra vreo remiză. De asemenea, poți obține cota 3 și din 2 sau 3 evenimente cu cote de 1,45-1,50.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *