Cum să ai buze frumoase și senzuale!

În toate reclamele la produsele cosmetice, modelele au niște buze absolut superbe. Perfect conturate și pline, pe care rujul se potrivește perfect! În același timp, te privești în oglindă și nu îți place deloc ceea ce vezi! Ai vrea și tu acele buze senzuale, dar varianta apelării la anumite proceduri estetice pentru a le obține nu intră în planurile tale, din diferite motive. Atunci, ce părere ai de un creion de buze? Nu, nu zâmbi neîncrezătoare, dacă știi cum să îl folosești așa cum trebuie, banalul creion de buze se va transforma într-un produs de make-up indispensabil. Și vei căuta să profiți mereu de reduceri la creioane de buze pentru a fi mereu pregătită. Iar dacă la aceste discount-uri mai amintim și de reduceri Black Friday 2021 la parfumuri, totul este mai mult decât perfect!

Cum se aplică în mod corect un creion de buze

Există anumiți pași care trebuie respectați atunci când se face aplicarea unui creion de buze. Dacă vei proceda în acest fel, specialiștii sunt de părere că buzele tale nu vor fi cu nimic mai prejos decât cele ale vedetei preferate, sau ale modelelor de succes.

Hidratarea buzelor

Pentru ca aplicarea creionului să se facă ușor, dintr-o singură linie, netedă, este nevoie ca buzele să fie bine hidratate. Prin urmare, începe prin folosirea unui balsam de buze cu efect hidratant. Nu aplica nimic altceva pe buze dacă balsamul nu s-a uscat bine. De aceea, așteaptă măcar 15 minute, iar dacă ești pe fugă, lasă măcar cinci minute, după care tamponează ușor cu un șervețel, pentru a elimina balsamul în exces.

Culoarea creionului de buze

Culoarea creionului de buze trebuie aleasă în funcție de cea a rujului pe care urmează să-l aplici. Pentru un look natural al buzelor, un creion nude sau roz pal este alegerea potrivită.

Urmează linia naturală a buzelor

Pentru un aspect frumos, nu exagera și doar urmează linia naturală a buzelor. De asemenea, nu apăsa prea tare, ci delicat. În caz contrar, nu trebuie să mai detaliem cât de neplăcut va fi efectul vizual obținut, nu-i așa?

Completarea aspectului

Urmează un nou pas, completarea aspectului. Pentru unul natural, un luciu de buze este suficient, iar look-ul obținut va fi unul plăcut ochiului. Dacă însă este vorba despre o ocazie specială, luciul de buze trebuie înlocuit cu un ruj mat, în culoarea dorită de tine.

Îndepărtarea excesului

Imediat după ce buzele au fost încărcate, trebuie să ai grijă să elimini ce este în exces. Nu este deloc complicat, și ai nevoie de foarte puțin remover de machiaj sau hidratant pe marginea unui tampon de bumbac, și gata, problema este rezolvată frumos, iar aspectul buzelor este acum pur și simplu perfect!

Folosește un produs de calitate

Pentru rezultate bune, în afară de respectarea recomandărilor de mai sus, un produs de calitate este esențial. Nu uita că acesta trebuie schimbat periodic, măcar de 2 – 4 ori pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.