Cum sa alegi un portofel potrivit pentru un barbat

Cum sa alegi un portofel potrivit pentru un barbat

Pentru marea majoritate a barbatilor, 3 lucuri sunt esentiale atunci cand acestia se pregatesc sa iasa pe usa: portofelul, telefonul si cheile de la masina. Insa, pe cat de putine sunt, pe atat de calitative trebuie sa fie. Cand vine vorba de portofele barbati piele, acestea sunt ca un DEX al barbatilor, deoarece spun intotdeauna detalii interesante despre personalitatea si stilul posesorului. Un model de portofel barbati piele de top este modelul de portofel barbati Pierre Cardin. Insa, pana la modele din care poti alege, fii atenta la criteriile de care tine cont un barbat atunci cand isi cumpara un astfel de accesoriu.

Tine cont de marime

Dimensiunile unui portofel trebuie alese in functie de necesitatile posesorului si de locul in care obisnuieste sa il poarte. Astfel ca, daca stii ca este un barbat foarte organizat, care umbla cu multe lucruri personale dupa el, e posibil sa aiba nevoie de un portofel mare, cu compartimentare multipla.

Calitatea este obligatorie

Un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau, deci alege un dar de calitate care sa-i transmita sarbatoritului mesajul potrivit si anume cat de important este pentru tine. Apoi, calitatea inseamna 2 lucruri:

Piele – Un portofel barbatesc de piele este mult mai rezistent, durabil si exprima siguranta, stil, personalitate si atentia pentru detalii, cam ceea ce si-ar dori orice barbat sa se spuna despre el.

Brand – Un portofel de firma pentru barbati iti garanteaza autenticitatea si calitatea produsului, ca sa nu mai vorbim de imagine si de impactul asupra brandului personal.

Compartimentarea este esentiala

La ce bun un portofel in care nu-ti incap cele 10 carduri sau buletinul sau pasaportul, obiectele esentiale de care ai nevoie in portofel? Cauta sa alegi un portofel ale carui compartimente sa raspunda exact nevoilor lui.

Daca vei tine cont de aceste criterii, cu siguranta vei face o alegere reusita, iar barbatul caruia i-l vei darui va fi multumit si se va simti apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *