Cum stii ca e momentul sa apelezi la specialisti in vopsire piele auto?

Un lucru este cert: tapiteria auto din piele necesita un proces de ingrijire atent si de durata. Pielea este un material extrem de pretentios, care se poate uza in cele mai obisnuite conditii. Decolorarea sau craparea sunt semne absolut normale, de uzura ale pielii, care pot fi cu usurinta reparate de catre profesionisti.

Asadar, daca iti doresti o culoare vie si un aspect impecabil al interiorului masinii tale, atunci e momentul sa apelezi la experti in vopsire piele auto. Fie ca e cazul sa reconditionezi schimbatorul de viteze, suportul lateral de la scaun, manerul de la usa sau chiar scaunele si bancheta, exista solutii moderne, aplicate de profesionisti, care vor schimba total aspectul din interiorul masinii tale. Afla la cine este bine sa apelezi!

De ce nu e recomandat sa te ocupi tu de vopsire?

Daca ai incercat deja nenumarate produse din comert, recomandate a fi ultraprofesionale, si –  in loc sa imbunatatesti aspectul pielii – , ai deteriorat-o mai tare: nu esti singurul. Cu totii am incercat asta la un moment dat, fara sa stim ca, pentru un asemenea material pretentios, sunt necesare proceduri si produse speciale. Ca pielea sa arate perfect, ea are nevoie de un tratament profesional. Realitatea arata ca anumite produse pe care le gasim in piata pot afecta iremediabil, ba chiar compromite, aspectul tapiteriei din piele. Anumite substante favorizeaza si accelereaza decolorarea si degradarea materialului. Din acest motiv, daca nu aceasta este ramura ta de activitate, nu iti recomandam sa te ocupi personal de vopsirea pielii.

Cine se ocupa de „reparatii ale pielii” si ce este detailing-ul auto?

Detailing-ul auto se refera la procesul complet si complex de curatare, ingrijire si restaurare a masinilor, atat la exterior, cat si la interior. Detailing-ul auto interior cuprinde servicii precum vopsirea pielii, care se realizeaza in cele mai bune conditii, de catre experti. Nu exista niciun eventual risc ca materialul sa sufere deteriorari, atunci cand de procesul de ingrijire se ocupa oameni specializati in acest domeniu. Din fericire, din ce in ce mai multi soferi apeleaza la acest tip de servicii, fie ca vor sa isi imbunatateasca aspectul masinii, fie ca vor sa o pregateasca pentru vanzare si sa ii creasca valoarea. Poate fi orice zona afectata:

  • volanul din piele;
  • manerele usilor din piele;
  • pielea auto de la schimbatorul de viteze;
  • bancheta si scaunele auto cu tapiterie de piele.

In toate aceste cazuri, exista specialisti care se ocupa in mod special de restaurarea acestui material.

Andysgarage.ro, firma nr.1 in vopsire piele auto

Indiferent care este elementul din piele pe care vrei sa il reconditionezi/sa il repari, iti recomandam cu cea mai mare incredere Andysgarage.ro.

Profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea, portofoliul, baza mare de clienti, atitudinea in comunicare (iar lista poate continua), ne determina sa iti facem aceasta recomandare, fara dar si poate.

Echipa de la Andysgarage.ro este formata din specialisti pasionati, care se folosesc de cele mai bune produse si echipamente tehnice pentru vopsire piele auto. Fie ca materialul este doar putin crapat, fie ca este complet deteriorat, solutiile cu care vin cei de la aceasta firma sunt foarte bune, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Dincolo de calitatea serviciilor, si preturile sunt foarte bune. In functie de nevoile vehiculului si de serviciile la care apelezi, poti opta pentru un anumit pachet.

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Lasă un răspuns