De ce este recomandat ca cel putin o persoana din companie sa urmeze acest gen de cursuri?

De ce sa participi la cursuri de Google Ads? Este o intrebare foarte frecventa, de aceea necesita un raspuns pe masura! Anunturile Google sau Adwords reprezinta o directie importanta a oricarei strategii de marketing online, caci vor permite companiei tale sa genereze un flux previzibil de trafic extrem de directionat.

Adwords este un domeniu complex al marketingului online, adesea utilizat in mod incorect de catre companiile care uneori nu apreciaza cat de provocatoare este dezvoltarea unei campanii publicitare care sa ofere o rentabilitate viabila a investitiilor.

Un curs de pregatire Google Ads va adopta o abordare practica a subiectului, oferind cursantilor o sansa de a vedea modul de structurare si derulare a unei campanii tipice. Acesta va acoperi selectia de cuvinte cheie, generarea de copii publicitare, optimizarea conversiilor site-ului si setarea bugetului. Participantii vor parasi pregatirea Google Adwords cu o intelegere ferma a posibilelor aplicatii ale acestei tehnologii in cadrul activitatii lor.

De ce sunt importante pentru companii campaniile Google Ads?

La nivelul sau de baza, lansarea unei campanii Google Adwords este o modalitate eficienta de a conduce traficul de la motorul de cautare catre site-ul dvs. web. De asemenea, poate juca un rol esential in cresterea abilitatii campaniei de marketing, mai ales daca este o campanie de marketing pe termen scurt, spre deosebire de cea pe termen lung, in care SEO si alte tehnologii de marketing digital pot juca un rol important.

Conform studiilor, persoanele care sunt expuse la reclame afisate au o probabilitate mai mare cu 155% sa caute termeni specifici pentru brand.

Care sunt, concret, avantajele pe care Google Adwords le aduce?

1. Invinge concurentii pe cel mai mare motor de cautare din lume

2. Anunturile AdWords creeaza o audienta mai mare pentru afacerea sau brandul tau

3. Anunturile Google sunt mai rapide decat SEO

4. Publicitatea Adwords poate fi programata pentru a ajunge la persoanele potrivite, la momentul potrivit

5. Permite folosirea unei liste de remarketing pentru a atinge publicul cu anumite elemente de continut

6. Adwords sunt masurabile si scalabile 100%

Acum, daca stii de ce difuzarea reclamelor Google este o idee buna pentru afacerea ta, urmatorul pas este ca tu sau cineva din echipa ta sa aflati elementele de baza ale unei campanii publicitare, prin intermediul unor cursuri specializate. Reclamele Google Adwords sunt abordabile pentru companii de toate formele si dimensiunile, dar accesibilitatea si usurinta lor de utilizare sunt atat o binecuvantare, cat si un blestem. Asta pentru ca poti lansa o campanie publicitara in doar cateva minute, iar afacerea va incepe sa beneficieze aproape imediat.

Totusi, in acelasi timp, daca nu esti atent, cheltuielile publicitare pot scapa de sub control. Mai rau, daca anunturile nu sunt corecte, brandul tau risca sa ajunga la persoane in afara publicului tau tinta, ceea ce nu va aduce nici un rezultat, doar cheltuieli nejustificate.

Acesta este si motivul pentru care tu sau cineva din echipa ta, sa beneficieze de aceste cursuri Google Ads, iar rezultatele nu vor inceta sa apara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *