De ce sa alegi un credit extern fara TVA? Iata toate informatiile de care ai nevoie

In ziua de azi ai o multime de oportunitati care vin sa te ajute in momentul in care iti doresti o masina. Direct de la proprietar sau nu, banii vor juca intotdeauna un rol esential in procesul de luare a deciziei. Din dorinta de a scuti clientul de anumite taxe si de a-i oferi tot confortul necesar, firmele au introdus o serie de modalitati salvatoare, cum ar fi creditele.

Astfel, intalnim bine cunoscutul credit extern fara TVA, credit care si-a castigat popularitatea in randul celor care incaseaza lunar venituri in moneda euro. Recunoscut si dupa denumirea de leasing extern, acesta are o dobanda care porneste de la 3.5%, iar avansul incepe de la un procent de 10%.

Cum poti sa accesezi un credit extern fara TVA astazi?

Lucrurile nu sunt deloc complicate. Pana la masina visurilor tale te despart doar cateva drumuri pana la banca si putina rabdare pana reusesti sa aduni toate actele necesare la dosar. Si ca tot veni vorba de acte, acestea sunt atat de natura financiara, cat si de natura juridica.

Documentele juridice de care o sa ai nevoie sunt:

  • Copie dupa actul constitutiv (care trebuie sa fie actualizat);
  • Copie dupa Certificatul Unic de Inregistrare;
  • Specimen de semnatura care trebuie sa fie vizat de catre banca si in conformitate cu originalul;
  • Hotararea data de specialistii din domeniul juridic cu privire la garantarea creditului in original.

De asemenea, documentele financiare care nu trebuie sa iti lipseasca din cadrul dosarului sunt:

  • Un extras de cont care sa fie vizat de banca;
  • Ultima balanta lunara care nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni, dar trebuie sa fie neaparat din anul curent;
  • Bilanturi contabile, vizate de catre organele competente (doar ulimele doua).

In ceea ce priveste motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un credit extern fara TVA, acestea sunt nenumarate.

De la costuri reduse si pana la placerea de a conduce, toate contribuie la o experienta de sofat autentica, lipsita de griji si in deplina siguranta. Insa, fara indoiala, costurile reprezinta cel mai mare si mai important avantaj.

Costuri reduse, griji in minus

In primul si in primul rand, dupa cum ii spune si numele, acest tip de credit nu presupune Taxa pe Valoare Adaugata. Acest aspect se va reflecta in costuri care vor fi substantial reduse. De asemea, costurile care tin de asigurare sunt mai mici, iar gradul de siguranta oferit este acelasi. Mergand si mai departe, dar ramanand in aceeasi sfera, toate costurile care pot sa apara pe parcurs sunt deductibile. Din acest motiv, buzunarul tau nu va avea de suferit, iar experienta din spatele volanului va fi una de neuitat.

Esti chiar tu proprietarul masinii

Indiferent de tipul de autoturism despre care vorbim, tu vei fi proprietar, si nu firma de leasing. Acest lucru inseamna ca inca din momentul semnarii contractului si cel al incredintarii cheii, vei avea un nou statut, cel de proprietar de masina. Poti sa te bucuri oricand de timpul petrecut in trafic si de rapiditatea care te ajuta sa ajungi in cel mai scurt timp posibil la destinatie.

Daca iti doresti o masina, un credit extern fara TVA poate fi solutia salvatoare

Sa alegi auto rulate nu este deloc un lucru usor. La mijloc este vorba despre sume mari de bani, iar decizia trebuie atent calculata. De aceea, cei de la auto-leasing vin in ajutorul tau si iti propun un credit extern fara TVA care te va pune fata in fata cu masina visurilor tale. Costurile sunt reduse, nu implica taxe in plus, iar asta reprezinta o optiune excelenta pentru cei care au venituri in euro.

Daca vrei sa pornesti la drum lung si iti lipseste masina, apeleaza cu incredere la serviciile profesionistilor de la auto-leasing si solicita acum ajutor pentru finantare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *