De ce sa optam pentru intrerupatoare smart

Multe dintre solutiile transformarii locuintei intr-o casa Smart, recomanda in locul becurilor inteligente un intrerupator smart. Acesta are mai multe functii si este compatibil oricarui bec aflat in jur. Panoul inteligent cu comutator tactil va permite utilizatorului sa se conecteze si cu alte dispozitive de pe care va putea lucra. 

In cazul in care nu aveti o incredere prea mare in tehnologia moderna si sunteti inca la inceput cu utilizarea ei, iluminatul este o etapa perfecta de inceput. Cu un intrerupator wireless veti avea acces la toata sursa de lumina din casa. 

Desi confortul este un punct forte la un intrerupator smart, acesta are mai multe avantaje decat atat:

  • Controlati momentul in care se aprind sau se sting luminile din casa, chiar daca nu sunteti acasa;
  • Aveti un control perfect asupra acestor intrerupatoare smart cu reteaua de WiFi existenta;
  • La factura de lumina se vor economisi bani, programand luminile cu eficienta energetica;
  • Un intrerupator wireless va functiona eficient si cu celelalte aparate deja existente, chiar daca nu sunt becuri inteligente.

Un intrerupator smart este potrivit pentru mai multe tipuri de cladiri: hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinta, case. Acesta este sofisticat, elegant, dar si accesibil ca pret. Perfect pentru orice design, fiind disponibil pe mai  multe modele, modern prin panoul de sticla si functiile sale, estetic, rezistent la zgarieturi, umiditate si usor de curatat. Unele intrerupatoare smart nu vor functiona doar manual, vor putea fi controlate prin telecomanda, prin descarcarea aplicatiei pe telefonul mobil sau vocal.

O casa Smart este o combinatie de lux si confort, iar acest lucru induce in eroare pentru ca facturile se asteapta sa fie pe masura locuintei. Este o conceptie gresita, deoarece un intrerupator wireless va consuma mai putina energie electrica decat cele clasice, ele fiind echipate sa asigure economia de energie.

Puteti seta un intrerupator wireless in functie de programul dumneavoastra de viata, iar astfel puteti controla luminile din casa de oriunde v-ati afla. Nu veti mai lasa niciodata dispozitivele nesupravegheate, chiar daca uitati luminile aprinse, aplicatia va va instiinta. Veti putea inlocui cu usurinta intrerupatoarele clasice cu aceste intrerupatoare smart chiar in dozele clasice. Ele va vor transmite in timp real informatia ON/OFF in aplicatia de mobil.

Cu aceste intrerupatoare wireless veti putea seta orele la care se pot aprinde sau stinge luminile in functie de preferinte. Aveti posibilitatea de a imparti setarile aplicatiei si cu ceilalti membrii ai familiei. Se pot face modificari inteligente cu diversi senzori on/off, umiditate, temperatura sau se pot stinge/aprinde mai multe corpuri de iluminat dintr-un singur buton.

In comparatie cu comutatoarele obisnuite, panourile tactile cu intrerupator smart, creeaza un nou spatiu de confort si lux casei dumneavoastra. Avand accesul de a controla de la distanta si in mai multe moduri dispozitivele, veti avea siguranta, economie si comoditate in propria locuinta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *