Descopera spre ce tipuri de aparate auditive te poti orienta daca ai probleme cu auzul! Afla tot ce trebuie sa stii despre dispozitivele medicale!

In cazul in care te confrunti cu probleme de auz, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o gama variata de aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/ din care poti alege, astfel incat sa ai in continuare o viata cat mai apropiata de normal. Dispozitivele medicale sunt concepute special pentru a-ti veni in ajutor si pentru a-ti reda increderea in fortele proprii. Inainte de a face insa o investitie, este bine sa te informezi in legatura cu variantele pe care le ai la dispozitie: doar astfel vei putea lua o decizie optima pentru tine!

Care este rolul tuturor tipuri de aparate auditive?

Un prim aspect de care trebuie sa fii constient in privinta aparatelor auditive este acela ca dispozitivele sunt concepute pentru a-ti oferi posibilitatea de a auzi din nou. Chiar daca nu vei avea auzul natural si sanatos de dinaintea unui accident, de exemplu, cel putin te vei putea bucura de sunetul ciripului de pasari, dar si de discutiile cu cei dragi.

Aparatele auditive, impartite in 2 categorii importante din punct de vedere al tehnologiei

In functie de tehnologia folosita pentru dispozitivele medicale, acestea pot fi:

  • analogice – sunt modele manuale, pe care le poti folosi cu incredere, in vederea amplificarii sunetelor dimprejurul tau. Le pot utiliza in orice anotimp, cu mentiunea ca nivelul de confort pe care il vei simti este unul ridicat;
  • digitale – fac parte dintre cele mai noi tipuri de auditive pe care le poti cumpara. De exemplu, pe piata exista inclusiv dispozitive medicale pe care le poti seta cu ajutorul telecomenzii si care functioneaza pe mai multe frecvente. Este suficient sa stii care este tipul de afectiune cu care te confrunti, dar si dimensiunea optima a modelului de care ai nevoie.

Unde poti amplasa aparatele auditive?

Un alt aspect esential, de care trebuie sa tii cont este acela ca dispozitivele medicale sunt clasificate si in functie de locul in care le poti pune, dar si in functie de cat de mult se vad atunci cand le porti. De exemplu, ai la dispozitie urmatoarele:

  • aparate invizibile – se numara printre cele mai cautate modele, intrucat nu se vad deloc atunci cand sunt puse in ureche. Le poti purta cu incredere, fara teama ca cineva le-ar putea vedea si te-ar putea judeca. Mai mult, iti asigura auzul optim de care ai nevoie pentru o viata normala;
  • aparate intra-auriculare – pe acestea trebuie sa le asezi in ureche, in interiorul canalului auditiv si sunt extrem de comode. Nu trebuie sa-ti faci griji, intrucat purtarea dispozitivelor medicale nu presupune durere. In acelasi timp, le poti folosi in orice anotimp;
  • aparate extra-auriculare – trebuie sa le asezi pe ureche, in exterior. Este vorba despre primele modele care au fost concepute de catre specialistii in domeniul ORL, dar care sunt inca extrem de eficiente. Poti alege marimea potrivita pentru tine dupa ce discuti cu medicul tau.

In functie de starea de sanatate pe care o ai, este posibil ca la un moment dat sa ai nevoie de canule traheale WeSound, adica dispozitive ORL, care sunt potrivite pentru a fi utilizate in operatiile de laringectomie sau traheostomie.

In cazurile mai dificile, atunci cand nu auzi suficient de bine, te poti orienta insa si catre aparatele medicale auditive de la WeSound.ro, care iti ofera sansa de a duce o viata in parametri normali! Recomandat este ca la primele semne de deficienta la nivelul auzului sa mergi cat mai repede la doctor: astfel poti descoperi cel mai bun tratament pentru tine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *