DEZMEMBRĂRI BMW

Fie ca ai o mașină nouă sau mai veche, la un moment dat tot va fi necesar sa înlocuiești una sau mai multe piese la aceasta, datorită mai multor factori, precum stilul de condus, factorii de mediu sau chiar și starea drumurilor pe care ai circulat. Aceste piese te pot determina să scoți sume considerabile din buzunar, dacă te gândești să le înlocuiești cu unele noi. Tocmai de aceea, o alternativă foarte eficientă și mult mai avantajoasă ca preț, ar fi să te orientezi către piese din dezmembrări. Indiferent de nevoile mașinii tale, în parcurile de dezmembrări poți găsi o varietate foarte mare de mărci și modele de piese, de la branduri precum Skoda, Mercedes, Ford, Volkswagen, Audi și multe altele. În continuare îți prezentăm o listă cu cele mai căutate piese din dezmembrări BMW.

Bara din față

Bara din față este una din piesele cele mai afectate de stilurile de condus ale șoferilor. Tocmai de aceea, este și una din componentele cele mai căutate în parcurile de dezmembrări. Neatenția la volan, nerespectare distanței dintre autovehicule sau frânarea întârziată sunt doar câteva dintre situațiile care pot deteriora bara din față a unui autoturism. Tocmai datorită popularității sale, aceasta poate fi găsită foarte ușor în centrele care vând piese din dezmembrări, chiar și la o simplă căutare pe internet. În special pentru mașinile BMW, poți găsi foarte repede înlocuitor pentru bara din față a mașinii tale în secțiunea piese dezmembrări BMW.

Farurile

O altă categorie de piese foarte căutate la dezmembrări, este cea a farurilor. La fel ca în cazul barei din față, farurile se deteriorează cel mai adesea datorită accidentelor minore, însă, deși costurile acestora nu sunt foarte ridicate, din păcate nu pot fi reparate, motiv pentru care, în majoritatea cazurilor este necesară înlocuirea lor.

Ușile

Ușile pot fi afectate de mai mulți factori, precum accidente laterale, coroziune și rugină sau chiar circulația pe terenuri noroioase. De asemenea, în cazul ușilor se pot defecta și alte elemente, precum sistemele electrice. Din fericire, la dezmembrări se pot găsi soluții pentru orice fel de defecțiuni în cazul ușilor, chiar și pentru modelele mai vechi de mașini

Dacă deții un autoturism BMW și ești în căutare de piese de schimb pentru acesta, intră aici și consultă oferta de piese din dezmembrări BMW.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *