Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in 2019

Anul 2019 este foarte interesant atunci cand vine vorba de filme si am facut o lista de filme bune pe care sa nu le ratezi.

Murder Mystery este primul film de pe aceasta lista. Produs de Netflix, ofera o experienta unica spectatorilor prin combinatia dintre comedie, actiune, mister si dragoste. Ii are in rol principal pe Adm Sandler si Jennifer Aniston. Acestia trebuie sa se foloseasca de calitatile lor de detectivi amatori pentru a gasi un criminal care a ucis pe cineva pe un vas de croaziera. Am putea spune ca este filmul perfect pentru vineri seara.

Al doilea film despre care vreau sa vorbim este Escape Room, un horror desavarsit care te va face sa stai pe scaunul din cinema sau sub patura de acasa mult dupa ce filmul se va termina. Acest horror psihologic vine cu un aer proaspat lasand portile deschise pentru o eventuala continuare. In ceea ce priveste actiunea, toata se invarte in jurul unor piese de puzzle pe care cu siguranta vei incerca sa le rezolvi alaturi de personaje.

Nu putea sa lipseasca din lista nici filmul Oh, Ramona care a iesit pe marile ecrane datorita cartii cu acelasi nume. Despre calitatea filmului nu putem spune chiar asa de multe, dar cartea a fost amuzanta.

Daca esti in cautarea unui film de origine franceza, The Wolfs Call este castigatorul pentru ca indeplineste toate conditiile pentru a fi un film bun de recomandat. Actiunea este reusita si te tine in suspans, dar cu toate astea nu este mult mai bun ca cele de mai sus, spre exemplu.

Sper ca aceasta lista cu recomandari de filme sa iti fina de folos si sa-ti stea alaturi in sezoanele ploioase sau prea calduroase pentru a iesi afara si sa le vizionezi cu placere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *