Idei pentru camera copiilor

Parintii se confrunta adesea cu aceasta provocare, cea de a amenaja cat mai practic camera copilului, in design-ul preferat. Acest articol iti sugereaza idei utile, care te vor ajuta sa creezi un spatiu placut, creat pentru odihna si activitatea de zi cu zi a celui mc.

Amenajarea camerei copilului este o activitatea care merita investitia deoarece este benefica pentru evolutia copilului. Camera copilului este universul personal, locul unde trebuie sa se simta liber, sa aiba confort si spatiu de relaxare. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca cel mic va avea parte de toate conditiile pentru o dezvoltare sanatoasa, cu ajutorul incaperii in care isi va petrecere majoritatea timpului.

Cum amenajezi o camera pentru doi copii?

Daca ai doi copii de sexe diferite, amenajarea camerei poate fi o provocare destul de mare pentru tine. Daca cei doi au o varsta apropiata, acest lucru devine mai usor de realizat si prezinte variante mai simple de amenajare, avand interese comune.

Cand amenajezi camera pentru cei doi copii, un lucru foarte important de care trebuie sa ti cont este, delimitarea spatiului fiecaruia. Chiar daca vorbim despre un raft, o biblioteca sau un paravan, acestea trebuie sa indeplineasca scopul de a separa zonele si de a oferi intimitate.

Cum amenajezi camera copiilor in apartament?

Chiar daca esti nevoit sa amenajezi camera in apartament, va trebui sa obtii o organizare cat mai simpla, sa mobilezi camera cu piese cat mai utile, fara sa ocupe mult spatiu de exemplu: dulap multifunctional, comoda cu sertare, rafturi, cuier pentru haine, etc.

Cum amenajezi camera copiilor la casa?

O casa iti ofera mai mult spatiu, o libertate mai mare atunci cand vine vorba de amenajarea copiilor. In acest caz, poti amenaja camera celui mic in asa fel incat sa aiba si spatiu de joaca care ii provoaca simtul distractiei si cel al explorarii. Decorul poate fi unul extins, aerisit si primitor.

Cum amenajezi camera single?

Camera copilului este mai mult decat o simpla incapere pentru odihna, ea trebuie decorata ca atare, deoarece va fi acolo in toate etapele de transformare a copilului. Camera trebuie sa fie cat mai practica si bine organizata cu mobilier util si placut. Alege cu grija mobilierul atat pentru camera fetei cat si pentru cea de baieti.

Camera pentru fete

Fetele isi doresc adesea sa aiba un loc de poveste, care sa le transpuna in basmele cu personaje mistice. Culorile sunt deschise, precum alb, roz, crem, mobilierul este colorat si decorat cu motive vintage.

Camera pentru baieti

Baietii prefera culorile indraznete, multe postere, lego, personaje animate si articole sportive. Atunci cand amenajezi camera pentru baiatul tau, asigura-te ca ii oferi toata libertatea de care are nevoie folosind putine piese de mobilier si cu cat mai multe spatii de depozitare pentru jucariile acestuia. Alegerea mobilierului in functie de pasiunile copilului este cea mai buna solutie care ii va permite sa isi exprime personalitatea. Gama de mobilier tematic este variata si ai posibilitatea de a alege ceea ce ii place copilului tau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *