La cine poți să apelezi pentru antrenamente fizice eficiente la tine acasă?

La cine poți să apelezi pentru antrenamente fizice eficiente la tine acasă?

Mersul la sală și întâlnirile frecvente cu antrenorii personali implică atât timp, cât și costuri pe măsură. Multe dintre sălile de antrenament special concepute pentru diferite sporturi funcționează pe bază de abonamente care, în ultimul timp, au înregistrat scăderi considerabile în ceea ce privește nivelul de vânzări.

În tot acest timp, mulți dintre noi au descoperit beneficiile antrenamentelor fizice realizate în propia locuință. Chiar dacă ne lipsesc încă aparatele fitness speciale, avem la dispoziție două soluții – să le achiziționăm (și, implicit, folosi) la noi acasă sau să urmăm antrenamente fizice pentru a căror realizare nu avem nevoie de ele. Indiferent dacă ești începător, intermediar sau un adevărat profesionist al activităților sportive, sfaturile în materie de nutriție, alimentație și sport sunt mereu binevenite. Rămâi pe aproape și descoperă la cine poți să apelezi pentru antremente fizice eficiente la tine acasă!

  1. Antrenori personali

Chiar dacă își petrec mai puțin timp în sălile de antrenament decât de obicei, antrenorii personali sunt disponibili și prin alte mijloace. Spre exemplu, poți să alegi un antrenament online compatibil cu obiectivele tale, pentru ca, în doar câteva luni, să te bucuri de rezultate vizibile.

Spre deosebire de exercițiile pe care le faci urmărind un video, un antrenor personal vine în plus cu motivația necesară. Cu precădere la început, fiecare dintre noi are nevoie de o persoană care să îl motiveze să îl determine să nu renunțe la scopul său. Chiar dacă ne bucurăm de o energie debordantă în primele zile, în doar câteva săptămâni suntem tentați să renunțăm. În schimb, acest lucru nu se întâmplă dacă avem lângă noi un antrenor personal, capabil să ne motiveze să finalizăm cu succes întregul antrenament.

Astfel de activități pot fi demarate inclusiv online. În cadrul unui antrenament video, instructorul se află constant în fața camerei și urmărește în detaliu modul în care exercițiile sunt realizate. În plus, acesta are pregătirea necesară pentru a decide cum va arăta întregul antrenament care va fi destul de diferit de cel anterior.

  • Consilieri în nutriție

Un stil de viață sănătos include, pe lângă activitățile sportive, și o alimentație sănătoasă. Consilierii în nutriție te pot ajuta să îți planifici o strategie alimentară, cu ajutorul căreia să ai un echilibru în interiorul organismului tău. Acest echilibru este menținut la exterior cu un set de antrenamente fizice pe care inclusiv ei ți le pot recomanda.

Printre cele mai populare recomandări se numără abordarea unui regim disociat, care însă poate dăuna corpului. În ciuda faptului că pe tot parcursul acestuia vei avea parte de pierderi în greutate îmbucurătoare, efectele adverse se vor vedea rapid. Astfel, corpul tău nu va putea slăbi într-un mod sănătos și sustenabil, ceea ce va deveni din ce în ce mai vizibil.

Respectarea unui echilibru în materie de nutrienți este unul dintre principiile de bază ale oricărui profesionist. De aceea, un regim disociat nu face nimic altceva decât să blocheze alimentarea constantă a organismului cu aceste elemente. Lipsa nutrienților de care are nevoie corpul tău poate duce la efecte devastatoare, în special atunci când urmezi un regim disociat pe termen lung.

Îmbinarea exercițiilor fizice cu o alimentație echilibrată și bogată în nutrienți este strategia câștigătoare, atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul organismului tău. Pe măsură ce înveți corpul să se bucure de fiecare antrenament fizic, acesta îți va oferi din ce în ce mai multă energie pe care să o folosești după propriul plac. Transformă-ți întregul stil de viață și bucură-te de rezultate promițătoare, la care ajungi într-un mod sănătos. Atât antrenorii personali, cât și consultanții în nutriție îți pot oferi sfaturile și ajutorul de care ai nevoie cu adevărat.

Indiferent că vrei să slăbești 5, 10 sau 20 de kilograme, programul Rainz Academy îți va asigura succesul în lumea fitness-ului. Vei avea un stres în minus și ai să te poți bucura de libertatea de a ști ce să faci în orice etapa a procesului tău. Haide să slăbim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *