Lucrezi de acasa? Fii productiv cu ajutorul unui pachet Microsoft “work from home”

In conditiile actuale impuse de pandemia cu virusul Covid 19, din ce in ce mai multe companii aleg varianta colaborarii de la distanta cu unii angajati, atunci cand acest lucru este posibil. In conditiile colaborarii de la domiciliu, un pachet Microsoft “work from home” se va dovedi solutia excelenta pentru o activitate eficienta.

Un astfel de pachet asigurat de gigantul Microsoft permite utilizatorilor comunicarea prin chat cu colegii, organizarea de videoconferinte cu clienti si cu partenerii, colaborarea in timp real si dezvoltarea unor proiecte in mod rapid si eficient prin partajarea fisierelor. In plus, angajatii pot discuta pe chat de la distanta si pot organiza intalniri de afaceri de oriunde.

Investeste intr-un pachet Microsoft “work from home” si lucreaza eficient de la distanta

Investitia intr-un pachet Microsoft “work from home” se va dovedi extrem de eficienta inca din primele saptamani. Cu ajutorul unei astfel de investitii, persoanele care lucreaza in cadrul unei companii pot sa:

  • Discute de la distanta pe chat.

Angajatii isi pot expune opiniile si isi pot exprima personalitatea folosindu-se de stickere, GIF-uri si emoji astfel incat conversatiile sa fie mai placute.

  • Participe la intalniri de afaceri din propria sufragerie

Un alt avantaj al acestui pachet este acela  ca angajatii pot stabili si participa la intalniri de oriunde prin conferinta video la o singura atingere de buton. Indiferent cat de mare este echipa, membrii se pot conecta si pot comunica intr-un singur loc.

  • Apeleze fara intreruperi

Membrii echipei pot utiliza apelarea in Teams si sistemul de telefonie, precum si planul de apelare sau rutare directa pentru o comunicare fara intreruperi.

  • Colaboreze in cele mai bune conditii de la distanta

Gratie acestui pachet, intreaga echipa poate partaja, edita si accesa fisiere in Word, in Power point si in Excel in timp real.

  • Colaboreze in conditii de securitate

Toate intalnirile si intrunirile de afaceri desfasurate in acest cadru sunt usor de adminstrat si in conditii de maxima siguranta si securitate, fara ca acestea sa fie afectate din punct de vedere al amenintarilor virusilor si hackerilor.

De ce sa alegi colaborarea de la distanta?

Munca la domiciliu sau colaborarea de la distanta are numeroase avantaje. In primul rand, se reduc cheltuielile pentru angajator si riscurile contaminarii cu virusul COVID 19 pentru angajati. De asemenea, munca la domiciliu ofera avantaje exceptionale precum timpul ecolonisit si comoditatea angajatilor.

Singurul dezavantaj pe care profesionistii l-au expus in ceea ce priveste colaborarea la domiciliu ar fi fost lipsa comunicarii. Acum, gratie pachetului Work from home oferit de Microsoft, acesta nu mai este un impediment pentru munca la domiciliu.

Beneficiile pentru angajatorul care alege acest mod de colaborare includ chiria mai mica si reducerea costurilor in ceea ce priveste masina de serviciu, instrumentele de munca ramanand aceleasi. Fara doar si poate, reprezentantii unor companii care activeaza in domenii precum IT, marketing, teleworking sau asigurari, traduceri sau content writing pot investi in pachetul work from home de la Microsoft cu multa incredere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *