Medicul veterinar, cel mai bun prieten al patrupedului tău

Orice persoană ce deține un animal de companie știe cât de importantă este prezența unui medic veterinar în viața acestuia, deoarece, în afară de un cămin, apă și mâncare, un animal de companie mai are nevoie și de alte îngrijiri speciale oferite de un specialist în domeniul veterinar.
Oricât de mult și-ar dori stăpânul să facă față singur tuturor provocărilor ce apar, sunt momente în viața animăluțului ce impun vizita la medicul veterinar. În acest sens, medicul veterinar trebuie să fie mai mult decât un medic. Trebuie să fie persoana care îți preia rolul, acela de cel mai bun prieten al lui. În acest sens, trebuie făcută diferența într-un medic veterinar care își exercită meseria cu pasiune și unul care face lucrurile din rutină.
La NordVet găsești o echipă de medici veterinari calificați, profesioniști, ce își asumă angajamentul de a oferi servicii medicale de înaltă calitate animalelor, dar și siguranță deținătorilor acestora. Echipa NordVet are avantajul de a dispune de tehnologii de ultimă generație deținute în serviciile veterinare, afișează un angajament de neegalat clienților determinat prin formarea continuă a personalului medical, iar grija și compasiunea cu care sunt tratate animalele sunt unice în domeniul veterinar. Compartimentele de ecografie și radiologie veterinară, orftalmologie, stomatologie, dermatologie sunt foarte bine organizate, astfel încât siguranța patrupedului să fie pe primul loc.

Personalul clinicii NordVet este specializat atât în țară, cât și în străinătate, totul pentru siguranța ta și a animăluțului tău de companie. Toată munca personalului tinde către excelență, către păstrarea unui mediu de muncă cât mai sigur și plăcut, în timp ce încurajează cele mai frumoase aspecte ale creșterii unui animal de companie. Acesta este factorul care diferențiază clinica NordVet de alte clinici veterinare și îi clasează pe aceștia pe prima poziție în sfera domeniului de medicină veterinară. În același timp, personalul medical al clinicii își îndreaptă atenția și către tine. Are grijă ca tu să ai siguranța că micul tău prieten patruped este în grija celor mai buni oameni din domeniu, este investigat cu cele mai noi tehnologii, ceea ce înseamnă mult mai puțin stres pentru tine. Dacă îți dorești ca animăluțul tău să fie tratat corespunzător și îngrijit cu aceeași afecțiune pe care o oferi și tu în mijlocul familiei, atunci vizitează clinica veterinară NordVet din Suceava și stai de vorbă cu cei mai bine pregătiți oameni din domeniul veterinar. Pentru animăluțul tău va fi o plăcere să îi viziteze!

Lasă un răspuns