Nu ai încă o trotinetă electrică? Află de ce și cum trebuie să o alegi!

Vehiculele electrice reprezintă viitorul traficului urban – cel puțin conform analizei de tendință. Piața este în plină expansiune și noi modele apar literalmente, așa cum este și trotineta electrică de la Monkey . Tendința a început în Asia, dar acum a luat și Europa de asalt. Există atât de multe mărci și modele de scutere electronice încât este ușor să te pierzi. Încercăm să oferim o prezentare generală a modelelor noi și a celor vechi.

Care sunt avantajele unei trotinete electrice?

·   Costuri :

Trotineta electrică este mult mai ieftină în viața de zi cu zi decât alte mijloace de transport și mai ales decât un scuter cu motor cu ardere. Un scuter electric costă în jur de un sfert din ceea ce ar costa un scuter cu motor cu combustie la 100 km. În plus, nu există aproape niciun cost de întreținere.

·   Flexibilitate :

Trotineta electrică poate fi încărcată la orice priză convențională, fie acasă, fie la birou. Majoritatea bateriilor sunt acum detașabile și pot fi încărcate convenabil în orice cameră. Nu este nevoie să cauți benzinării.

·   Practicitate :

Trotineta așteaptă chiar în fața ușii din față – indiferent unde locuiești.

·   Emisii: 

Nimic. 

·   Plăcerea de a conduce :

Drumul spre muncă poate fi de fapt distractivă? Da, poate! Cu o trotinetă electric de la Monkey. 

·   Stil de viață :

Trotineta electrică nu este un mijloc de transport, este un produs pentru stilul de viață. Aspectele admirative sunt incluse.

Care vehicul electric ți se potrivește cel mai bine?

Acest lucru depinde de nevoile tale și, de asemenea, de preferințele tale de design. În general, există următoarele criterii, care sunt decisive în majoritatea cazurilor:

·   Puterea motorului : scuterele electrice cu putere redusă a motorului (de exemplu, 2 CP, 1,4 kW sau 1400 watt) asigură o accelerație mai mică și, de asemenea, o viteză mai mică pe munte. Deci, dacă apreciezi o accelerație bună și dorești, de asemenea, să conduci rapid în zone deluroase, ar trebui să cumperi un scuter cu o putere mai mare a motorului, de exemplu, un scuter cu 4 kW (aproximativ 5,44 CP sau 4000 wați). 

·   Baterie detașabilă : Dacă nu ai propriul garaj sau un loc de parcare cu priză, ar trebui să achiziționezi urgent un scuter electric cu o baterie detașabilă. În caz contrar, vei avea probleme la încărcare. 

·   Gama : Când vine vorba de raza de acțiune, ar trebui să te gândești și la distanțele pe care dorești să le parcurgi fără a fi nevoie să reîncărci. 

·   Timp de încărcare : ar trebui să te asiguri că obții un scuter cu cel mai scurt timp de încărcare posibil. 

·   Costuri : În prezent, trotinetele electrice diferă foarte mult în ceea ce privește costurile de achiziție. Dacă designul trebuie să joace un rol major, trebuie să iei în calcul mai mulți bani. 

·   Garanție : Mulți producători oferă propria garanție pentru vehicul sau baterie. 

·   Mărimea corpului : Mărimea corpului joacă, de asemenea, un rol în alegerea trotinetei. De la o înălțime de 1,90 m ar trebui să acorzi o atenție deosebită dimensiunilor trotinetei, în special spațiului pentru picioare. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *