Nu dispui de suficient spatiu? Cu un dulap metalic totul va fi mai bine organizat!

dulap metalic
dulap metalic

Organizarea spatiului este cea mai stringenta problema in cazul birourilor, holurilor, vestiarelor, incaperilor mici sau celor destinate depozitarii materialelor. Un dulap metalic te va sustine perfect in demersul de a sistematiza eficient fiecare metru patrat disponibil.

Cu o structura solida si rezistenta, va face fata cu brio provocarilor la care il vei supune. Medicamentele, echipamentele de curatenie, echipamentele de protectie, documentele, sculele si instrumentele de lucru isi vor gasi locul potrivit intr-unul dintre modelele de dulapuri prezentate pe site-ul www.viamond.ro.

Probabil ai trecut prin balamucul dezordinii si stii cat de dificil este sa gasesti obiectele de care ai nevoie, cand nu sunt asezate corespunzator. Deseori, atunci cand trebuie sa ai acces urgent la anumite materiale, te lovesti de efectele negative ale lipsei de organizare. Apare stresul, tensiunea intre colegii de la locul de munca, sunt intarziate datele de livrare si raspuns, iar intreg fluxul informational este dat peste cap. Iata de ce este important ca spatiul sa fie optim utilizat si fiecare obiect sa fie inregistrat sau amplasat cu o anumita logica.

Modelele de dulap metalic te vor scapa de situatiile neplacute si de timpul pierdut generat de  cautarea diverselor materiale. Compartimentarea practica, dimensiunile si numarul rafturilor ofera posibilitatea depozitarii unei game variate de articole.

Dulap pentru obiectele de curatenie

Acest model este destinat ustensilelor de curatenie. De asemenea, dispune de un spatiu pentru mop, galeata si matura. La comandarea unui dulap pentru depozitarea ustensilelor de curatenie vei beneficia de un cadou ce contine un set cu galeata, storcator si mop.

Dulap metalic cu usi culisante, batante sau pliabile pentru birouri

Dulapurile cu usi culisante, cu 4 sau 8 rafturi reglabile pe inaltime, suporta 35 de kg pe fiecare polita. Deschiderea usilor se face prin culisare, economisind astfel spatiu important din incapere. Indiferent de locul in care va fi amplasat, nu va deranja in niciun fel atunci cand un lucrator va avea acces la materialele din dulap. Aceste modele sunt printre cele mai solicitate si mai cumparate.

Pentru birourile de proiectare sunt foarte utile si dulapurile cu 5 sau 10 sertare pentru desene si harti A1. De asemenea, modelele cu usi batante si pliabile ofera un spatiu generos de stocare a bibliorafturilor si documentelor. Varianta de dulap cu spatiu de depozitare documente si compartiment pentru dispunerea hainelor pe umerase este, fara indoiala, o achizitie excelenta. 

Dulapurile ignifuge cu seif sunt recomandate in special companiilor care pastreaza documente de importanta majora. In caz de incendiu, in functie de gradul de tratare, acestea rezista pana la 6 ore in contact cu focul.

Dulap metalic pentru medicamente si instrumente medicale

Modelele sunt deosebit de utile in spitale, clinici, cabinete medicale si nu numai. Acestea dispun de un spatiu optim compartimentat pentru articolele medicale, cu usi avand geamuri de sticla pentru a facilita identificarea rapida a obiectelor din interior.

Dulap pentru unelte si scule

Iata un alt model solicitat des de atelierele diferitor societati. Uneltele si sculele de lucru vor fi perfect organizate si usor de accesat.

Dulap reciclare masti de protectie fata

Arunca in siguranta mastile si nu dauna persoanelor din jur! Dulapul este utilizat pentru  reciclarea mastilor de protectie fata. Este intalnit frecvent in spitale, birouri, locuri publice, institutii de invatamant si multe altele.

Investeste intr-un dulap metalic si scapa de grija spatiului gestionat incorect. Organizeaza totul ca la carte pentru a te bucura de un mediu de lucru prietenos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *