Nunta pe mare va fi un eveniment… mare inclusiv pentru invitati, nu doar pentru miri!

Marea este asociata din cele mai vechi timpuri cu momentele romantice si dragostea pura dintre un el si o ea. Marii poeti au dedicat mii de versuri acestor vaste intinderi de apa care fascineaza omenirea inca de la inceputurile sale. Nimic nu poate fi mai deosebit decat o nunta pe mare! Infinitul cerului albastru contopit parca cu apele ce scapara scantei de diamant creeaza un spectacol greu de uitat. Daca vrei sa iesi din tiparele banalului si sa spui DA intr-un cadru de vis, atunci lasa valurile sa iti fie martori la nunta ta!

Vino pe mare cu jumatatea sufletului tau si cu alaiul de nuntasi pentru a scrie o poveste memorabila in filele vietii. Cu siguranta, evenimentul va fi o surpriza pentru toti cei prezenti. Nu doar voi, mirii, veti trai clipe autentice, ci si oaspetii vor avea parte de o experienta unica in viata. La final, se va vorbi mult despre nunta pe mare si este foarte posibil ca ideea ta de a organiza acest eveniment special pe yacht, in largul marii, cu ajutorul specialistilor de la dapemare.ro sa ii inspire si pe alti indragostiti care se pregatesc sa isi uneasca destinele.

Nunta bate…filmul

Daca ai visat vreodata sa oficiezi relatia pe un yacht special amenajat pentru acest moment important din viata ta, intr-un decor fabulos, sa stii ca realitatea va bate cu mult filmul pe care ti l-ai derulat in minte de atatea ori. Spectacolul creat de natura insasi nu va putea fi niciodata egalat, nici mcar de scenariile celor mai renumiti regizori. Din momentul in care te-ai hotarat sa spui cel mai mare „Da” din viata, la bordul unui yacht, in fata capitanului de vas, orice imaginatie e saraca in expresii si elemente pentru a putea reda sentimentul de exceptie trait.

Adauga la toate acestea faptul ca pe certificatul tau de casatorie va fi inscrisa o locatie unica in lume si poti spune ca nunta pe mare nu are rival in domeniul divertismentului. Ce inseamna mai exact „locatie unica”? Pe scurt, in certificatul tau vor fi inscrise coordonatele punctului unic in care s-a oficiat casatoria. Vei avea specificate longitudinea si latitudinea de pe mare in care ai spus renumitul DA. Niciun alt cuplu nu va mai avea aceleasi coordonate, diferenta chiar si de un grad facand locatia unicat.

Organizare ca la carte

Itinerariul splendid stabilit de echipajul de bord pentru nunta pe mare, atmosfera festiva de pe vas, amenajarea eleganta si meniurile rafinate vor crea un ambient de basm de care te vei bucura din plin cu invitatii tai. Aspectul maiestuos al marii, smaraldul si turcoazul apelor, azurul cerului, aerul proaspat, vasele din porturi si statiunile de la mal observate din largul marii vor face ca experienta voastra sa fie una completa, cu toate aromele incluse.

Imagineaza-ti cum vor arata albumele foto cu instantaneele de la nunta pe mare! Spectacolul oferit de culorile si peisajele senzationale va fi un festin pentru retina! Invitatii vor fi incantati atat de farmecul locului, cat si de ineditul situatiei. Multi isi vor aminti extaziati de clipele absolut fenomenale petrecute la evenimentul tau. Chiar si peste ani, vor putea povesti cu aceeasi incantare despre calatoria fantastica facuta pe mare alaturi de tine si persoana draga inimii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.