Obiecte realizate din materiale neconvenționale

Imaginează-ți cum ar fi să poți crea zilnic obiecte realizate din materiale neconvenționale, care există doar în lumea digitală.

Imaginează-ți un viitor în care poți fi designer-ul propriilor obiecte spectaculoase, în care vei modela, colora, adăuga textură în timp real și din diferite unghiuri de vizualizare, în orice formă. 

Viitorul este acum mai aproape și este pregătit să îți demonstreze că limitele exista doar atunci când alegi să crezi în ele. 

Tehnologia imprimării 3D permite realizarea obiectelor într-un timp foarte scurt. Astfel, dacă rezultatul nu este cel dorit sau are nevoie de îmbunătățiri, prototipul poate fi reconfigurat rapid cu ajutorul unui soft de proiectare conceput în mod special pentru astfel de tehnologii.

Cu ajutorul imprimantelor 3D oferite de Nutechnologies vei putea crea piese, obiecte și prototipuri într-un mod eficient și la o capacitate mare.

Materialele utilizate constituie o noutate în domeniul creației, deoarece sunt unice, volatile, inovative și special concepute pentru a fi utilizate de imprimantele 3D.

Crearea dinamică a culorii folosește materialul drept interfață și poate realiza un obiect “invizibil”, cu scop informativ, dur, dar care este moale la atingere.

Proiectarea cu ajutorului softului de imprimare permite crearea efectului optic pe orice suprafață liberă. Materialele dinamice răspund acțiunii utilizatorului, sunt flexibile și revin la forma inițială atunci când stimulul dispare. 

Dacă până acum erai obișnuit cu obiectele alcătuite din materiale clasice, fii pregătit să faci o schimbare care îți va îmbunătăți viața. Acum te poți bucura de același design al produselor, dar cu greutate și consistentă diferite.

Procesele de producție  complexe au pus piedici de-a lungul timpului designerilor, inginerilor și tuturor celorlalte persoane implicate în procesul de creație al unui produs. 

Indiferent dacă ne referim la creare prototipului sau la stadiul final de producere, noi, oamenii ne lovim de bariere tehnologice. 

De-a lungul timpului am fost obișnuiți să ne limităm creativitatea și așteptările, dar acum putem îndrăzni să visam la mai mult. 

Imprimantele 3D oferite de Nutechnologies vin în ajutorul celor care își doresc să revoluționeze lumea prin invențiile lor.

Acestea sunt modele profesionale și asigură o capacitatea mare de producție într-un timp relativ scurt a diferitelor piese/ produse din metal sau polimeri.

Dacă ți s-a întâmplat să ai o schița în minte a unui obiect, pe care poate chiar ai pus-o pe hârtie, cu siguranță ți-ai pus întrebarea „Cum o să reușesc să creez produsul de care am nevoie?”. Lipsa de materiale? Lipsa de culori, texturi dorite? Sau chiar de mână de lucru? 

Imprimantele 3D au atras atenția încă înainte de lansare. Sunt considerate niște instrumente inovative și revoluționare datorită oportunităților pe care le oferă diferitelor industrii.

Ce-i drept, cu siguranță vor influența pozitiv procesele de producție din numeroase domenii. Gândește-te doar cum ar fi să poți crea prototipuri, ustensile, obiecte decorative și multe altele folosind o singură tehnologie și cu o implicare umană minimă.

Timpul este un element prețios în ziua de azi și fiecare secundă contează. Dacă acum câteva sute de ani existau meseriași care produceau toate obiecte necesare omului în intervale mari de timp și utilizând numeroase procese; acum lucrurile stau mult mai simplu. 

O dată cu mărirea numărului populației pe glob, omul și-a dat seama că forța de muncă existentă nu era suficientă pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Astfel, au fost concepute mașini care au accelerat procesul de producție. 

Acum vorbim despre o nouă etapă a industrializării, cea mai complexă de până acum și, de asemenea, cea care va ușura semnificativ viața omului.

Tehnologia imprimării 3D este în momentul de față destul de costisitoare, însă cererea mare de pe piață generează un trend în scădere pentru costurile asociate, ceea ce face din aceasta o soluție viabilă și de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.