Pandemia ne-a limitat bugetul? Am găsit soluția salvatoare!

Orice problemă își găsește soluția mult așteptată. Dar știai că există o soluție accesibilă pentru mai multe probleme la un preț destul de mic și la îndemâna oricui? Este vorba despre apa oxigenată care trebuie să fie de nelipsit din casa ta.

            Peroxidul de hidrogen este singurul agent germicid compus exclusiv din apă și oxigen. La fel ca stratul de ozon, ucide agenții patogeni prin oxidare. Peroxidul de hidrogen este considerat cel mai sigur dintre toți dezinfectanții naturali și eficienți din lume.  El ucide microorganismele prin oxidarea lor, care poate fi cel mai bine descris ca un proces de ardere controlat.

             Peroxidul de hidrogen, cunoscut sub denumirea de apă oxigenată este utilizat în întreaga industrie medicală și de către consumatori pentru curățare și dezinfectare. Printre cele mai cunoscute proprietăți se numără capacitatea sa antiseptică și antibacteriană care îl fac un dezinfectant utilizat pe scară largă.
             Dar, având în vedere structura și compoziția sa, peroxidul de hidrogen este, de asemenea, un puternic înălbitor și oxidant, ceea ce extinde varietatea de utilizări atribuite acestui compus.
            Este obișnuit să vezi în literatura de frumusețe recomandarea peroxidului de hidrogen ca un aliat perfect pentru albirea dinților sau chiar a pielii.

            Peroxidul de hidrogen are proprietăți puternice de albire, motiv pentru care la concentrații mari este utilizat în mod industrial pentru a clăti atât hainele, cât și hârtia.  O utilizare care poate fi folosită și acasă.

             Dacă doriți să eliminați tonul cenușiu pe care îmbrăcămintea albă îl poate dobândi odată cu utilizarea, pur și simplu înmuiați îmbrăcămintea în peroxid de hidrogen diluat înainte de a o spăla sau adăugați o jumătate de cană direct în cada mașinii de spălat.

             Dar, în raport cu sănătatea bucală, peroxidul de hidrogen poate fi util pentru curățarea periuțelor de dinți. Pentru a le ține departe de germeni care pot provoca probleme orale, pot fi scufundați într-o soluție cu peroxid de oxigen timp de câteva minute, apoi clătiți bine. Acest lucru se datorează faptului că acest compus este considerat un dezinfectant și un antiseptic de nivel scăzut fiind capabil să distrugă anumite tipuri de microorganisme.

            Ai rămas fără dezinfectant în casă în plină pandemie? Nu te panica! Folosește apa oxigenată pentru dezinfectarea suprafețelor din casă. Pulverizează apă oxigenată pe suprafețe și șterge cu o cârpă curată.

            Scoate petele de vin.  Pe covor, canapea sau haine, petele de vin te pot face să vezi roșu în fața ochilor. Combină părți egale de apă oxigenată și detergent de vase și aplică soluția direct pe pată. Șterge cu un prosop uscat și spală apoi zona cu apă caldă.

            Curăță tăietorul folosit pentru legume și fructe cu apă oxigenată, după care clătește-l sub jet de apă, astfel va elimina bacteriile, fără să îți atace sănătatea.

            Ce zici? Mergi chiar acum la farmacie să cumperi apă oxigenată sau te gândești la un credit fulger aprobat online pentru a-ți permite câte o soluție specială dedicată fiecărei probleme în parte? Ambele variante sunt demne de luat în calcul. Toate cele 13 instituții financiare nebancare din România te așteaptă să le ceri ajutorul, tu doar trebuie să completezi un formular online și banii ajung în contul tău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *