Policol One în prevenția AVC

Accidentul vascular cerebral (AVC) ischemic este una dintre cele mai importante cauze de mortalitate din lume, iar dislipidemia se numară printre principalii factori favorizanți. În general, se știe că nivelurile foarte mari ale colesterolului LDL par să crească riscul de AVC ischemic iar nivelurile scăzute ale colesterolului HDL (numit colesterol „bun”) par să fie asociate cu un risc mai mare de AVC ischemic.

Accidentul vascular cerebral apare atunci când alimentarea cu sânge a unei părți din creier este întreruptă sau redusă, privând țesutul cerebral de oxigen și nutrienți. În câteva minute, celulele creierului încep să moară. De aceea, un accident vascular cerebral reprezinta o urgență medical, iar tratamentul prompt este crucial.

Pentru a preveni un AVC, în cazul persoanelor cu valori crescute ale colesterolului, este extrem de importantă reducerea nivelului acestuia și evitarea consumului de alimente grase, precum suplimentarea dietei cu diverse combinații pentru scăderea nivelului de colesterol.

Un ajutor în reducerea nivelului colesterolului este și suplimentul alimentar Policol One. Combinația dintre monacolin K, Guggul, extractele de păpădie, anghinare, Coenzima Q10, trestie de zahăr din suplimentul Policol One aduce următoarele beneficii organismului:

– contribuie la scăderea nivelului de colesterol;

– crește nivelul HDL (colesterolul bun);

– tratament trigliceride și colesterol mărit;

– curăță vasele de plăci și depuneri;

– protejează inima;

– scade riscul de accident vascular cerebral.

Precum medicamentele pe baza de statine pentru micșorarea colesterolului, monacolinii prezenți în orezul roșu fermentat împiedică producerea de colesterol prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductază care produce colesterolul LDL (“rău”).

Conform studiilor, oamenii cu colesterol crescut care au luat extract de drojdie de orez roșu timp de doua sau trei luni au prezentat un nivel mai scăzut al colesterolului total și LDL, precum și al trigliceridelor.

Stimulând metabolismul, Guggul Formula ajută la dizolvarea grăsimilor, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, îmbunătățirea digestiei și eliminarea produșilor reziduali, fiind un bun adjuvant al regimurilor de slăbire.

Păpădia scade colesterolul și trigliceridele, în timp ce ridică nivelul de HDL. În plus, anghinarea poate ajuta la menținerea nivelului normal al lipidelor sanguine.

Policosanolul este un produs natural, extras din tulpina trestiei de zahar, fiind un produs cu efecte de scadere a nivelului de colesterol LDL si a trigliceridelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *