Portofelele – accesorii fashion si utile in acelasi timp

Portofelele sunt accesorii utile si trendy, utilizate atat de femei cat si de barbati. Chiar daca sunt vazute de cele mai multe ori doar ca elemente utile pe care le ai mereu in geanta, in realitate ele sunt veritabile accesorii fashion pe care ar trebui sa le tii mereu cu tine si pe care ar trebui sa le alegi si tinand cont de moda.

Portofelul este un accesoriu fashion

Atunci cand vorbim de accesorii fashion, portofelele joaca un rol foarte important si pot completa cu succes orice tinuta. Prin urmare, este recomandat ca fiecare persoana care poarta astfel de accesorii sa le asocieze si cu tinutele. De aceea este recomandat sa ai mai multe portofele pe care sa le schimbi in functie de tinuta. Chiar daca nu este foarte comod sa muti mereu obiectele din portofel dintr-o parte in alta, dar atunci cand vrei sa fii asortat complet, recomandarea este sa schimbi si portofelul. Pentru a rezolva aceasta problema a combinarii elementelor vestimentare, poti face altceva – poti cumpara un portofel care sa se combine perfect cu majoritatea tinutelor, asa cum este un portofel negru si la tinute ceva mai speciale, poti alege alte portofele, mai potrivite.

Portofelul este cel care te ajuta sa iti tii obiectele in ordine

Atunci cand alegi sa folosesti un portofel compartimentat, ai avantajul de a putea pune lucrurile in ordine. Cele mai utile portofele sunt cele care au loc pentru carduri, spatii pentru buletin si un loc pentru monede. Astfel, recomandarea noastra este sa iti alegi corespunzator portofelul, astfel incat sa poti pune in el cat mai multe lucruri. Cu ajutorul portofelelor de buna calitate, compartimentate corect, vei putea gazdui in interior toate obiectele de care ai nevoie. Un alt aspect important este faptul ca poti alege si portofele foarte mari, care sa iti gazduiasca si mai multe obiecte.

Portofelele pot completa tinutele

La anumite evenimente, portofelele vor fi expuse. De cele mai multe ori nu te duci cu toata geanta afara, insa portofelul este posibil sa il iei cu tine. Prin urmare, acesta trebuie sa fie armonizat cu tinuta. Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand ai o tinuta foarte pretentioasa, un portofel care nu se potriveste cu tinuta va strica toata armonia, ceea ce inseamna ca trebuie sa il alegi corespunzator. In cazul in care ai o tinuta cu paiete, portofelul poate respecta culoarea paietelor sau poate fi si el cu paiete. Ai grija la astfel de alegeri pentru a evita sa fie prea mult. Uneori, excesul de glitter este cel care distruge eleganta unor tinute si le transforma in kitsch.

Portofelele te ajuta sa faci economii

Te-ai gandit vreodata ca portofelul tau te poate ajuta sa economisesti bani? Atunci cand iti tii banii in portofel este mult mai usor sa ai un control bun asupra lor. Fiecare hartiuta va fi pusa la locul ei si fiecare moneda va fi gata de utilizare atunci cand este necesar, nu vei mai pierde bani si nici nu vei mai cauta prin toate gentile dupa monezi atunci cand ai nevoie de ele. De asemenea, nu mai risti sa ratacesti monezile si nici sa iti cada din buzunare atunci cand te dezbraci sau atunci cand folosesti toaleta publica si nu le mai iei de jos dupa ce cad.

Toate aceste avantaje fac ca portofelul tau sa fie unul dintre cele mai bune accesorii pe care ar trebui sa il ai mereu cu tine. Portofelul te va transforma si intr-o persoana fashion, dar te va ajuta si sa ai toti banii pusi in ordine astfel incat sa nu ii pierzi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *