Primul pas în îngrijirea feței

Îngrijirea tenului ar trebui să fie mereu o prioritate pentru orice femeie. Iar pentru îngrijirea tenului, sunt anumite reguli care trebuie respectate, indiferent de produsele de îngrijire folosite. Cu atât mai mult atunci când produsele folosite sunt de calitate, așa cum sunt produsele cosmetice bio de la Dailani. Ele nu merită folosite doar pentru că așa trebuie, ci pentru efectele sale de care ai nevoie.

Cea mai importantă regulă de îngrijire a feței
Este repetată de fiecare dată de către specialiștii în cosmetică. Este esențială și trebuie să intre în rutina de zi cu zi. Iar regula sună așa: La început de orice, curățăm fața! Înainte de aplicarea cremei se curăță fața. Înainte de tonifiere se curăță fața. Înainte de machiaj, se curăță fața.

De ce?
Răspunsul este: Pentru că prin curățare se deschid porii, se scoate mizeria din ei. Fără curățare, aplicarea tonicului sau a cremei se face peste mizeria deja existentă în pori și îi încarcă și mai mult, astfel crescând șansele apariției acneei. În plus, chiar dacă se face o curățare prin care se deschid porii fără ca mai apoi să fie închiși prin tonifiere, toate produsele de îngrijire sau de machiaj aplicate ulterior intră în porii deschiși, acumulându-se și transformându-se în blocaje ale acestora, cauzând, din nou, acnee.

Cum fac asta?
Cel mai simplu, poți să faci curățarea și tonifierea cu uleiul demachiant Soft Clean produs în România de către Dailani Beauty. Un produs cosmetic 100% natural, din ingrediente certificate bio, care curăță și tonifiază în profunzime și oferă tenului cel mai frumos aspect sănătos, pregătindu-l pentru aplicarea cremei de zi sau a serului de noapte. Acestea din urmă sunt produse care hrănesc și hidratează tenul în funcție de necesitățile acestuia.

Cele mai importante ingrediente care fac uleiul demachiant atât de bun sunt uleiul de cânepă bio presat la rece, uleiul de chimen negru bio presat la rece, uleiul de floarea soarelui bio presat la rece, uleiul esențial de Listea și uleiul esențial de mandarină verde. Toate acestea sunt un cocktail ideal pentru tenul tău, având efecte și împotriva îmbătrânirii acestuia.

Lasă un răspuns