Prin ce se remarca arhi-cunoscutele trabucuri cubaneze

Poate ca multi se intreaba cum de au ajuns atat de renumite si apreciate, deja celebrele trabucuri cubaneze. Ei bine, despre asta urmeaza sa vorbim in continuarea acestui articol, astfel incat sa incercam sa deslusim inca un mit: cel al ascensiunii si originalitatii trabucului cubanez.

Atunci cand vorbesti de un trabuc cubanez, vorbesti de ecl mai cunoscut tip de trabuc ce poate fi intalnit pe piata, Cuba ocupandu-se cu cultivarea tutunului de peste 100 de ani, aducand astfel un plus de experienta in timp.

In prezent, Guvernul verifica periodic industria tigarilor din Cuba, acest lucru ducand, poate, la realizarea de produse de cea mai inalte calitate. Cu siguranta ca cei mai inalti reprezentanti ai Guvernului sunt interesati ca industria sa ramana la cele mai ridicate standarde, astfel incat productia si exporul de trabucuri cubaneze sa ramana in top, iar renumele acestora sa nu scada. Totodata, acest tip de trabuc este realizat cu o atentie sporita, o munca minutioasa, astfel incat sa iasa perfecte.

S-ar parea ca este nevoie de mai mult de o suta de pasi, o suta de activitati, astfel incat un trabuc sa fie produs la cele mai inalte standarde, modul de realizare al unui trabuc cubanez ramanand aproape neschimbat in cei peste 100 de ani de cand Cuba se ocupa cu cultivarea tutunului si realizarea de trabucuri cubaneze. Totodata, din cauza ca trabucurile cubaneze sunt cele mai cunoscute din intreaga lume, nici pretul acestora nu este prea scazut, in timp ce anumite modele se pot gasi foarte greu pe piata europeana, lucru ce a putut sa duca si la aparitia de fake-uri.

Tocmai de aceea, inainte de a achizitiona un trabuc cubanez, va recomandam sa studiati cu atentie mai multe lucruri astfel incat sa va asigurati ca veti cumpara un trabuc original. Verificati simetria, amblajul dar si daca acesta este corect realizat, aici capul trabucului jucand un rol foarte important.

Trabucuri cubaneze – cele mai bune de pe piata?

Inca un motiv pentru care trabucurile cubaneze sunt cele mai bune si cele mai apreciate de pe piata este acela ca acestea sunt produse numai din tutun de origine cubaneza, spre deosebire de alte trabucuri sunt realizate din amestecuri de tutun sau din mai multe tipuri de tutun.

Orice fumator de trabuc cubanez poate sa isi dea seama din prima de gustul original si autentic al unui astfel de trabuc, putand sa deosebeasca cu o mare usurinta fake-urile. Totodata, pentru cei mai putini specializati,  trebuie sa va atentionam ca un trabuc cubanez se bucura de un gust si o aroma destul de puternice, lucru ce ar putea sa deranjeze o buna parte dintre fumatorii de tigari sau chiar de trabucuri oarecare.

Insa, odata obisnuit cu un astfel de trabuc original, cu siguranta nu vei mai putea alege altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *