Protejeaza-ti garderoba cu detergentii Perwoll

Compania Henkel detine o pozitie de lider in lume, cu marci si tehnologii pentru detergenti activi la nivel mondial si agenti de curatare. Compania are sediul central la Dusseldorf, Germania. Persoanele active care au grija de ele incearca, intotdeauna sa aiba grija de hainele lor in cel mai eficient mod. Un detergent special cu efect revigorant, care neutralizeaza mirosurile neplacute si ofera o aroma proaspata la fiecare spalare, este Perwoll. Spala usor, pastrand in acelasi timp calitatea tesaturilor. Cu detergentul special Perwoll, obtii magia curateniei.
Detergent Perwoll

In 1954 detergentii de rufe din acea vreme nu erau destinati spalarii tesaturilor delicate, si in plus, chiar le puteau stricau. Apoi a aparut ideea de a crea un detergent Perwoll, care nu numai ca indeparteaza murdaria, dar oferea si protectie si ingrijire blanda tesaturilor si in special tesaturilor delicate. Detergent Perwoll este un produs lider printre detergentii delicati. In 1984 noul detergent special pentru rufe, a devenit rapid un bestseller pe piata germana. Este usor de dozat, se dizolva mai repede in apa si nu lasa reziduuri. Este ideal pentru spalarea tesaturilor delicate, cum ar fi lana, matase, casmir, jerse etc.

Detergent lichid Perwoll

Celebrul brand Perwoll este un producator de frunte al celor mai eficienti detergenti, care prezinta o selectie larga de produse casnice diverse. El si-a castigat succesul mondial, datorita evolutiilor inovatoare si formulelor fara fosfati in componenta detergentului Perwoll. Detergent lichid Perwoll este un produs de curatare pentru toate tipurile de tesaturi.Consumatorii au apreciat imediat avantajele detergentului Perwoll lichid si, prin urmare, brandul si-a extins gama. Compania a dezvoltat un detergent lichid Perwoll special pentru spalarea lanii si tesaturilor delicate, precum si pentru toate tipurile de tesaturi care au nevoie de ingrijire speciala. Asa ca a extins gama de  detergenti pentru lucruri colorate si negre, precum si detergenti care redau culoarea tesaturii. Detergentul lichid Perwoll este ambalat in bidoane de 900 ml pentru 15 spalari sau de 2,7 litri pentru 45 de spalari.

Perwoll color

Perwoll color este primul detergent delicat de rufe care previne decolorarea hainelor colorate. Formula inovatoare a detergentului impiedica decolorarea rufelor in timpul spalarii. Folosind Perwoll color, hainele colorate vor parea noi mai mult timp. De asemenea, ofera cele mai bune rezultate impotriva decolorarii.

Detergentul revolutionar pentru spalarea rufelor colorate Perwoll, protejeaza nu numai stralucirea tesaturilor albe, negre si colorate, dar, de asemenea, restabileste culoarea lucrurilor cu fiecare spalare. Spalarea delicata a detergentului Perwoll color, dovedeste inca odata relevanta faimosului slogan publicitar: „Noua? Nu, spalata cu Perwoll”.

Perwoll Black

Perwoll Black este un detergent lichid pentru ingrijirea specializata a produselor confectionate din tesatura inchisa si neagra. Este recomandat sa fie utilizat atat pentru spalarea manuala, cat si pentru spalarea la masina de spalat. Datorita tehnologiei unice cu care a fost creat Perwoll Black, hainele negre si intunecate raman intr-o stare perfecta. Formula exclusiva a lichidului, sustine perfect radicalismul si profunzimea culorii negre, nu dauneaza fibrelor, protejand astfel de decolorare si formarea nuantei gri. Detergentul lichid se clateste usor si nu lasa reziduuri din tesatura.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *