Repatriere Italia in conditii de cinci stele

In caz de repatriere Italia  distanta dintre cele doua tari porneste de la 1856 de kilometri, iar pretul  de la 990 de euro.

Sunt date de la care pleaca acest articol si pe care le furnizez, sa iti dai seama cat de greu se organizeaza o repatriere!

Cu autocarul ajungi in 2 zile, cu avionul in 3-4 ore, dar trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

-sa iti aduci decedatul cu autocarul se exclude, fiindca nu le poti strica oamenilor buna dispozitie si nimeni nu te-ar primi cu sicriul la bagaje.

-rezervarea biletelor de avion se face din timp, iar moartea cuiva drag te ia pe nepregatite. Repatrierea pe cale aeriana este mult mai scumpa si dureaza ceva timp pana se pun la punct actele, in plus, de la aeroport, pana la destinatie iti trebuie masina funerara, deci la costurile mai scumpe ale repatrierii aeriene, le adaugi de cele ale transferului de la aeroport acasa.

Cea mai avantajoasa si confortabila forma de repatriere din Italia este cea terestra, oferita de cea mai buna firma de servicii de pompe funebre specializata in transporturi funerare internationale.

Confortul de cinci stele se regaseste in tot ce face echipa de profesionisti adevarati pentru decedat si pentru familia acestuia.

In tara, operatorul de servicii funerare devine consilierul si psihologul celor indurerati, care imbarbateaza si sfatuieste, iar dupa semnarea contractului tine la curent familia cu stadiul lucrarilor din Italia.

Familia stie cand pleaca masina de la locul in care s-a produs decesul, care este ruta de intoarcere, cand s-a apropiat de Romania si cand a trecut granite. Comunicarea permanenta cu cei care asteapta, are rolul de a linisti sufletele.

In Italia echipa isi imparte judicios sarcinile de serviciu ca sicriele sa fie gata de manipulare la sosirea masinii funerare si drumul reintoarcerii urgentat.

In timp ce soferii au condus repede si bine, profesionistii s-au ocupat de pregatirea actelor necesare repatrierii, a trupului neinsufletit si a sicrielor. Trebuie subliniat faptul ca Italia refuza sa colaboreze direct cu familia decedatului, ci accepta sa predea defunctul numai unei firme funerare cu experienta, capabila sa respecte toate normele legate de repatriere.

Confortul de cinci stele al ultimei calatorii se realizeaza prin:

-imbalsamare eficienta dupa ce trupul neinsufletit a fost atent spalat. Injectia de conservare facuta de specialist garanteaza conservarea perfecta a corpului timp de cel putin 10 zile.

-sicriele rezistente la socuri si temperaturi extreme, capabile sa conserve perfect trupul imbalsamat. In acest mod protectia unui corp vulnerabil este dublata.

-masini cu temperaturi scazute si in cabina, ca soferii sa conduca in cele mai bune conditii, dar si unde se asaza sicriele. Curatenia, mirosul placut din masina cresc numarul de stele ce alcatuiesc confortul repatrierii.

Din cand in cand, viata ne incearca, iar unele dintre lectiile si experientele ei sunt cumplite. Demnitatea si solutiile corecte ne ajuta insa sa iesim din orice impas si sa le rezevam din timp celor dragi o repatriere de cinci stele.

Oricum, daca ti-a murit cineva departe, printre straini, este de bine de stiut doua lucruri esentiale:

-se impune repatrierea.

-alege cea mai buna firma de profil care sa ofere transportul funerar din Italia sigur si confortabil!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *