Serviciile de beauty nu trebuie amânate. Alege Stailer

Oricât de aglomerate ar fi zilele tale și indiferent de câte sarcini ai de îndeplinit, grija pentru propria persoană nu trebuie să lipsească. Cel puțin o dată pe săptămână sau poate o dată la două săptămâni ar trebui să te răsfeți într-un mod cât se poate de relaxant în care bifezi două dintre sarcinile de pe lista de “to do”. Faci o schimbare cu privire la aspectul fizic în timp ce te relaxezi și îți refaci forțele pentru a continua în același stil. Cum?

Cu o vizită la salon pe care o poți obține foarte simplu și rapid acum, de când a apărut Stailer. Pentru că ești mereu pe fugă și nu vrei să pierzi nicio secundă, Stailer este pentru tine, deoarece îți gestionează rapid programările și poți face asta în doar câteva minute, fără să îți întrerupi cursul firesc al zilei.

Stailer – partenerul femeilor ocupate în fiecare secundă

Poate că până acum renunțai la clipa ta de respiro de la salon pentru că nu aveai timp să ajungi la salon și să stabilești cu stilista când vă puteți întâlni pentru că la telefon nu răspunde de cele mai multe ori. Oricum nu prindeai un loc liber foarte rapid, ci trebuia să aștepți câteva zile și tu cum nu ai răbdare pentru că lista de “to do arde și totul este calculat la secundă, preferai să zici pas.

De când cu Stailer, totul vine în avantajul tău. Atunci când vrei tu programeaza o vizita la salon Golden Times Iasi sau la oricare salon vrei din orașul tău. Acum poți găsi loc liber chiar și astăzi. Trebuie doar să selectezi filtrele de căutare conform informațiilor care se pliază pe dorințe. Mai apoi vei găsi lista cu disponibilități.

Dacă introduci o anumită dată și oră, vei găsi saloanele libere exact în momentul respectiv. Alegerea este a ta de aici în continuare. Vezi toate informațiile care te interesează pentru a face alegerea corectă. Poți, spre exemplu, să alegi salonul disponibil la care vrei să mergi în funcție de locație, care este cel mai aproape de tine, să nu pierzi timp pe drum.

Dacă gestionezi totul conform listei, verifică și lista Stailer

Cu Stailer poți să vezi lista cu saloanele de infrumusetare din Iasi, Cluj, Oradea, Timișoara și București, gata să te primească oricând. Dacă ești o persoană calculată și îți place să vezi totul pus la punct, Stailer își oferă acest serviciu.

Dacă optezi pentru crearea unui cont, poți mai apoi să vezi lista cu toate serviciile și saloanele la care ai fost, atunci când ai fost. În acest fel vei știi unde vrei să mai mergi și când trebuie să mai faci o vizită.

Totul este gratuit și accesibil. Pentru a economisi și mai mult timp poți verifica harta inclusă care duce la Google Maps și îți arată locația exactă al salonului și cum poți ajunge la el.

Toate serviciile din sfera hair and beauty sunt disponibile pe Stailer și te așteaptă să te programezi pentru a avea parte de relaxarea atât de necesară și de schimbările fizice de care ai nevoie. Accesează www.stailer.ro pentru mai multe informații.

Contact:

support@stailer.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *