Sfaturi in alegerea termopanelor

Alegerea termopanelor poate fi uneori grea, insa trebuie sa fiti foarte atenti la toate aspectele, iar aceasta investitie sa fie una bine facuta. Aceasta investitie trebuie sa iti aduca siguranta, liniste si sa te bucuri de toata atmosfera din caminul tau. Toate aceste lucruri sunt posibile in momentul in care investitia ta in termopane este realizata cu succes.

Daca alegi cele mai bune geamuri si usi din termopan, orice spatiu interior dintr-o cladire comerciala sau rezidentiala poate fi functional.

Scopul termopanelor este acela de a inchide in mod eficient si termic interiorul unei cladiri, protectia fonica, ofera un design modern, si durata de utilizare sa fie mai mare.

Profilul- Daca ati ales termopane din PVC trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte: grosimea peretilor exteriori al profilelor sa fie de minim 3 mm clasa A, latimea profilelor, adancimea profilului sa fie mai mare de 70 mm  grosimea armaturii din interiorul profilelor si cate chedere are tocul (pentru o calitate mai buna a profilului se recomanda cel cu 3 chedere inclusiv cheder central).

Sticla termopan- Pentru alegerea geamului termopan, trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte: grosimea pachetului de sticla, foile de geam( Float, LOW e, 4 anotimpuri, etc), gazul dintre cele doua sau trei foi de stilca. Grosimea geamului termopan poate varia in functie de profilul ales, si trebuie sa ai in vedere ca pachetul de sticla sa nu fie sub 24 mm.

Usile termopan- Caracteristicile de baza ale usilor termopan sunt urmatoarele: protectia la foc, fonoizolare excelenta, indicatori pentru termoizolare foarte buni, costuri si efort minim pentru intretinere, nivel ridicat de rezistenta la incercarea de deschidere neautorizata.

Feroneria pentru geamuri termopane- Ferestrele dumneavoastra trebuie sa fie complete prin: 2 bumbi de inchidere tip ciuperca, inchidere suplimentara pe spate, manere secustik, antiflambaj la foaia 2a , broasca tip spanioleta de 92mm, cel putin 4 balamale.

Accesorii- Grile de aerisire, plasa pentru insecte, graf din aluminiu sau marmura la exterior, sisteme de umbrire (obloane din aluminiu). Toate aceste accesorii sunt foarte importante pentru confortul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *