Sisteme de pardoseala potrivite pentru orice spatiu. Afla cum le alegi

Aspectul unei anumite incaperi, stilul acesteia, culorile combinate, obiectele de mobilier si cele decorative joaca un rol important in determinarea starii noastre. Daca dorim un aspect deosebit si impresionant in locuinte, companii sau spatii industriale este necesar sa acordam atentie si pardoselii alese.

Oferta disponibila pe piata de profil este foarte variata in prezent. Putem alege parchet, tarket, pardoseli poliuretanice, pardoseli din beton, pardoseli ucrete, pardoseli antistatice, pardoseli decorative etc. Toate aceste tipuri de pardoseli sunt potrivite unui anume tip de mediu, de aceea putina cercetare sau asistenta tehnica sunt cu adevarat importante si vor face diferenta pe termen lung.

Cum alegi pardoseala potrivita?

Pentru o persoana neinitiata in tehnica aplicarii de pardosele, varietatea optiunilor poate fi coplesitoare. In acest sens, iata doua intrebari esentiale de analizat inainte de alegerea sistemului de pardoseala:

  • Cum este caracterizat mediul in care urmeaza sa fie aplicata pardoseala? Este vorba despre un loc cu umiditate ridicata sau mai degraba scazuta? In primul caz sunt de preferat pardoselile din beton, poliuretanice sau epoxidice. Cele din urma sunt pardoseli decorative ideale pentru unitati de cazare precum hotelurile, pentru spatii de joaca, cafenele. Practic, orice spatiu care presupune relaxare sau petrecere placuta a timpului liber si se caracterizeaza prin trafic intens. In cel de-al doilea caz, sunt potrivite majoritatea tipurilor de pardoseala. O alta intrebare importanta in aceasta sectiune este: pardoseala va fi instalata in interior sau in exterior? Pardoselile exterioare trebuie sa fie mult mai dure si rezistente, datorita conditiilor meteo la care vor fi supuse. Sunt preferate in acest caz betonul, pardoseala din cauciuc sau membranele poliuretanice;
  • Unde anume doresti sa instalezi pardoseala? In general, poti alege orice tip de pardoseala doresti, insa nu foarte multi vor alege pardoseli din beton pentru locuinte, de exemplu. Pentru locuinte sunt preferate parchetul, gresia, marmura, iar pentru spatii industriale si comerciale sunt alese pardoselile poliuretanice, din beton, elicopterizate, epoxidice.

Recomandarile specialistilor

Pentru medii caracterizate prin umezeala ridicata este ideal sistemul de pardoseala MasterTop WS 300 PU. Acesta are capacitatea de a rezista in conditii de stres termic prezente in bai, vestiare, dusuri si un nivel ridicat de rezistenta la impact. Pe langa avantajele acestea, sistemul dispune de posibilitati de personalizare variate, intretinerea este facila si are caracter antibacterian.

Pentru aplicarea in exterior, MasterSeal Traffic 2263 este ideal. Acesta este creat special pentru spatii deschise, precum curtile, terasele, trotuarele, avand o greutate redusa si o rezistenta ridicata la uzura, pete si pietris rutier.

Descopera sistemele potrivite pentru orice mediu

Pardoseli Industriale este o companie din Bucuresti care activeaza in domeniul lucrarilor de aplicare pardoseli civile si industriale, cu o experienta de peste 10 ani. Succesul companiei se datoreaza expertilor conectati constant la evolutiile tehnice specifice domeniului de activitate si utilizarii celor mai calitative materiale.

Compania pune la dispozitia clientilor sisteme inovative si complexe de pardoseli epoxidice, poliuretanice, din beton, decorative, ucrete,  din cuart, potrivite atat spatiilor interioare cat si celor exterioare.

Pentru informatii suplimentare si asistenta tehnica personalizata, compania poate fi contactata telefonic, prin email sau direct la sediul din Bucuresti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *